15 hetes vagyok, de idáig a nőgyógyász nem vizsgált meg csak uh-t nézett. Aggódnom kellene?
Ez nálam is ugyanígy történt. Később pedig el kezdte vizsgálni a méhszájamat is ami egyenlőre még zárt.
Nem tudom hogy probléma-e. Eddig ezek alapján amúgy minden rendben van.
27+5 hkm
Ez az új protokoll állítólag. Az én orvosom sem végez kézi vizsgálatot (legfeljebb a terhesség végén). Kifejezett méhszáj vizsgálat 19 hetesen volt először, akkor is hüvelyi Uh-n nézte, hogy zárt-e.
Az első terhességemet más orvos gondozta, minden alkalommal felnyúlt (le is ugrottam az asztalról majdnem, annyira fájt mindig). Be is indította ezzel a 39. héten a szülést, és nem biztos hogy ettől, de már viszonylag korán nyílni kezdtem.
Nem is kell. Nekem először 36 hetesen nézett utána 38 hetesen mielott elment szabira, teljesen zárt voltam. Másnap megszuletett a lányom.
Amúgy pont hallgattam az ultrahangon amikor erről beszélgettek a szonografussal, ha a belső mehszaj nyílik azt az ultrahangon is lehet látni. És az a lényeg. Meg elvileg annak tunetei is vannak. Szóval ne aggódj ez a normális. Ja az első terhessegemnel is 36 hetesen nézett a doki először utána hetente.
19 hetes vagyok.
A dokim még sosem nyúlt fel, csak max benéz a hüvelybe. A méhszájat uh-val nézi meg.
Örülök, hogy nem vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!