Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok, de idáig a...

15 hetes vagyok, de idáig a nőgyógyász nem vizsgált meg csak uh-t nézett. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Már 3x voltam a magánrendelésen, de a 12. héten is csak uh volt.
2016. okt. 14. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Ez nálam is ugyanígy történt. Később pedig el kezdte vizsgálni a méhszájamat is ami egyenlőre még zárt.

Nem tudom hogy probléma-e. Eddig ezek alapján amúgy minden rendben van.

27+5 hkm

2016. okt. 14. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Kombinalt tesztet nem csinaltattal?
2016. okt. 14. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Első alkalommal vizsgált amikor megállapította a terhességet.12 hetesen én kértem h vizsgáljon meg mert fájogatott a hasam és nem tetszett a folyásom.A védőnő azt mondta 18 hét körül van megint vizsgálat,ezt majd megbeszélem a dokival.
2016. okt. 14. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem egész eddig csak uh volt, a héten nézte meg először a méhszájat. (22hkm)
2016. okt. 14. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Anno az en orvosom sem nézegette minden magán rendelesem meg , nagyon ritkán csak akkor ha panaszom volt. Szerinte es szerintem sem kell sűrűn turkálni egy kismamaban. En nem szeretem azt a fajta vizsgálatot, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül ! Szerintem ne izgulj, es vizű az orvosodban!
2016. okt. 14. 22:49
 6/10 88Móni88 ***** válasza:
78%
Nekem 26 hetesen volt az első vizsgálat... Előtte csak Uh és a kötelező vérvételek, fogászat, belgyógyászat.
2016. okt. 15. 02:24
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Egy normális orvos manapság nem nyúlkál a kismamában csak ha nagyon indokolt. Nincs miért aggódni.
2016. okt. 15. 05:30
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Ez az új protokoll állítólag. Az én orvosom sem végez kézi vizsgálatot (legfeljebb a terhesség végén). Kifejezett méhszáj vizsgálat 19 hetesen volt először, akkor is hüvelyi Uh-n nézte, hogy zárt-e.

Az első terhességemet más orvos gondozta, minden alkalommal felnyúlt (le is ugrottam az asztalról majdnem, annyira fájt mindig). Be is indította ezzel a 39. héten a szülést, és nem biztos hogy ettől, de már viszonylag korán nyílni kezdtem.

2016. okt. 15. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell. Nekem először 36 hetesen nézett utána 38 hetesen mielott elment szabira, teljesen zárt voltam. Másnap megszuletett a lányom.

Amúgy pont hallgattam az ultrahangon amikor erről beszélgettek a szonografussal, ha a belső mehszaj nyílik azt az ultrahangon is lehet látni. És az a lényeg. Meg elvileg annak tunetei is vannak. Szóval ne aggódj ez a normális. Ja az első terhessegemnel is 36 hetesen nézett a doki először utána hetente.

2016. okt. 15. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

19 hetes vagyok.

A dokim még sosem nyúlt fel, csak max benéz a hüvelybe. A méhszájat uh-val nézi meg.

Örülök, hogy nem vizsgál.

2016. okt. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!