Baj, ha csak a harmadik hónapban megyek orvoshoz és a védőnőhöz?
5-ös simán megkaphatta az anyaságit, ha volt 4 pecsétje dokitól. Én is a dokimtól kaptym igazolást szülés után, hogy megjelentem a kellő számú vizsgálaton. Ezt adtam le anyaságihoz, a kiskönyvet y kutys sem nézte. Szerintem doki függő, hogy hova pecsétel, de nem védőnői igazolás kell, úgx tudom.
Ennek ellenére felelősségteljdsen csattogj el védőnőhöz és dokihoz...
Kedves 7-10 es valaszolo
Ettol fuggetlenul megkaptam mivel jol irtak nem a vedonotol kell a pecset hanem csak egy pecset kell es egy igazolas
Ennyi
Am meg a vedonot siman le lehetett mondani, miert kellene ? Spec nem latom ertelmet, plane nem 2-3-4. gyereknel
Talan az elsonel van meg
Am meg sok paraanyu...
Paraanyu? Mert elmegyek orvoshoz és védőnőhöz?
Inkább paraanyu vagyok, semhogy belesz@rjak a gyerekem egészségbe, mert mondjuk még arra sem méltóztatom őt, hogy felemeljem a seggem és elmenjek a vizsgálatokra....
És mivel első gyerekemet fogom szülni, nem a negyediket engedd már meg nekem, hogy lelkiismeretesen eljárjak a védőnőhöz, nekem nagyon is hasznos.
Na azért ez durva, most az a hülye, meg a sz.r aki elmegy az orvoshoz időben.
Aki meg lesz.rja, felelőtlen módon áll hozzá, az normális és dicsérendő, mert minek az. Nem GÁZ.
Azon túl, hogy Down-ra szűrnek csomó minden kiderülhet, pl., hogy esetleg nincs szívverése a magzatnak és nem indult be a vetélés, méhen kívüli terhesség és még sorolhatnám, de nem vagyok orvos.
Laborba is kell menni még az első trimeszterben az UH-tól és a kombinált teszttől függetlenül!
Ész megáll.
Kérdező: igen, baj! És nem tudom elképzelni, hogy mi oka van egy nőnek eddig húzni-halasztani és tojni az egészbe.
Folsavat szedsz? Esetleg valami vitamint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!