Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Baj, ha csak a harmadik...

Baj, ha csak a harmadik hónapban megyek orvoshoz és a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

5-ös simán megkaphatta az anyaságit, ha volt 4 pecsétje dokitól. Én is a dokimtól kaptym igazolást szülés után, hogy megjelentem a kellő számú vizsgálaton. Ezt adtam le anyaságihoz, a kiskönyvet y kutys sem nézte. Szerintem doki függő, hogy hova pecsétel, de nem védőnői igazolás kell, úgx tudom.

Ennek ellenére felelősségteljdsen csattogj el védőnőhöz és dokihoz...

2016. dec. 4. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 7-10 es valaszolo

Ettol fuggetlenul megkaptam mivel jol irtak nem a vedonotol kell a pecset hanem csak egy pecset kell es egy igazolas

Ennyi

Am meg a vedonot siman le lehetett mondani, miert kellene ? Spec nem latom ertelmet, plane nem 2-3-4. gyereknel

Talan az elsonel van meg

Am meg sok paraanyu...

2016. dec. 5. 05:58
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Paraanyu? Mert elmegyek orvoshoz és védőnőhöz?

Inkább paraanyu vagyok, semhogy belesz@rjak a gyerekem egészségbe, mert mondjuk még arra sem méltóztatom őt, hogy felemeljem a seggem és elmenjek a vizsgálatokra....

És mivel első gyerekemet fogom szülni, nem a negyediket engedd már meg nekem, hogy lelkiismeretesen eljárjak a védőnőhöz, nekem nagyon is hasznos.

2016. dec. 5. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
5%
13-as, a gyermeked egészsége nem attól függ, hogy hányszor mész el védőnőhöz-orvoshoz. A vizsgálatok fontossága akkor jelentkezik, ha pl. a beteg gyermekedet nem óhajtanád megtartani.
2016. dec. 5. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Na azért ez durva, most az a hülye, meg a sz.r aki elmegy az orvoshoz időben.

Aki meg lesz.rja, felelőtlen módon áll hozzá, az normális és dicsérendő, mert minek az. Nem GÁZ.

Azon túl, hogy Down-ra szűrnek csomó minden kiderülhet, pl., hogy esetleg nincs szívverése a magzatnak és nem indult be a vetélés, méhen kívüli terhesség és még sorolhatnám, de nem vagyok orvos.

Laborba is kell menni még az első trimeszterben az UH-tól és a kombinált teszttől függetlenül!

Ész megáll.

Kérdező: igen, baj! És nem tudom elképzelni, hogy mi oka van egy nőnek eddig húzni-halasztani és tojni az egészbe.

Folsavat szedsz? Esetleg valami vitamint?

2016. dec. 5. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Védőnőhöz nekem a 12 hetes uh után kellett először mennem.
2016. dec. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!