Mi ez a nagy hisztéria a terhesek súlygyarapodása körül mostanság?
Csak jelezném, hogy én a másik véglet vagyok, ésitt azért pánikol a védőnő örökké. 87 kilóval kezdtem 31. héten 81 kiló vagyok. 27. hét óta 180-as GDM diéta. Normális fejlődés, korának megfelel, babával minden rendben, csak a vércukor értékek romlanak, most éppen a 170g CH-ról lenyomták 160-ra, így is vannak magas értékek reggel, inzulin lesz.
Nem egyedi, eddig mind a három terhesség fogyással zárult. Az elsőnél 61 kilóval kezdtem, röhejes módon mikor kijöttem, ugyanannyi voltam, igaz 15 nap után engedtek ki. A másodikkal 5 kiló fogyás terhesség alatt, 8-al voltam kevesebb hazafelé. Szóval tutti, hogy alkati kérdés, genetika, hogy ki hová, mennyit hízik, én nem hiszek abban, hogy mindenkire jó ugyanaz a sapka, hogy 8 kiló és kész.
Én 37.hét közepén vagyok. A 35héthez képest fogytam. Böven van miből,a baba nő és jól van. Van mit elvenni az anyából.
Simán fogyhattam volna végig,mert sokat mutat a mérleg,mégha a látvány sokkal kevesebbnek tűnik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!