A második trimeszterben miért nem küldenek teljes vérképre?
Figyelt kérdés
Az első vérképem megvolt a 12. hét előtt. Most viszont a doki elküldött a 24. héten a terheléses vércukor vizsgálatra, de vérképre nem. Elvileg akkor már csak a 3. trimeszter vége felé lesz teljes vérkép? Volt valakinek így? A net. szerint most is kellett volna lennie teljes vérképnek..nem értem.2016. júl. 19. 15:31
11/16 A kérdező kommentje:
Köszike!
2016. júl. 20. 07:53
12/16 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy a 24 hetes terhelésessel együtt volt a 2. teljes vérkép + 26 hetesen a második ellenanyag szűrés.
32 hetesen volt a 3. teljes vérkép, most 36 hetesen volt a 3. ellenanyag szűrés. Több vérvételem elvileg nem lesz már.
13/16 anonim válasza:
Jó, akkor másképp írom: ott van a beutaló a kiskönyvben, mint kötelező vizsgálat, tehát a terheléses cukorral csinálnak teljes vérképet is. Csak el kéne olvasni. És ezt minden magánorvos is tudja. Hogy honnan tudom? Múlt héten volt nekem is és nem volt külön beutalóm. Mégis teljes vérkép készült.
14/16 anonim válasza:
Nekem pl. nincs cukor terhelésem, mert diabéteszem van köztudottan, és a terhesség eleje óta diétázom. Úgyhogy nem minden olyan magától értetődő...
15/16 A kérdező kommentje:
Nekem viszont nem csináltak ezért kérdeztem. Csak a terheléses cukrot, mert az állt a beutalóbab.
2016. júl. 21. 10:04
16/16 A kérdező kommentje:
Ja és látom, hogy 3 hely van a vérvételeknek a kiskönyvben..ezért fura h nekem csak kettő lesz. Ezért tettem fel a kérdést..
2016. júl. 21. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!