Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A második trimeszterben miért...

A második trimeszterben miért nem küldenek teljes vérképre?

Figyelt kérdés
Az első vérképem megvolt a 12. hét előtt. Most viszont a doki elküldött a 24. héten a terheléses vércukor vizsgálatra, de vérképre nem. Elvileg akkor már csak a 3. trimeszter vége felé lesz teljes vérkép? Volt valakinek így? A net. szerint most is kellett volna lennie teljes vérképnek..nem értem.
2016. júl. 19. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ott van a kiskönyvben a teljes vérkép.
2016. júl. 19. 15:32
 2/16 A kérdező kommentje:
??
2016. júl. 19. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
A kiskönyvben elvileg van beutaló vérképre.
2016. júl. 19. 15:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak ahová tartozol oda funkcionál beutalóként a kiskönyv. Én viszont máshová járok terhesgondozásra, ahová mindig kell beutaló, automatikusan nem látnak el.
2016. júl. 19. 16:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazából az a kérdésem, hogy volt-e más is, hogy csak 2 vérképe volt az egész terhessége alatt (az elején meg a végén.)
2016. júl. 19. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Én most 21 hetes vagyok, és csak augusztus végén megyek legközelebb dokihoz. Az már a III. trim. határa lesz, ha jól számolom.

Nem tudom most vannak-e új szabályok. Az előző tethességemnél 3x. volt, erre én is így emlékszem.

Mondjuk énnem nagyon izgatom magam.

Volt egy rossz értékem az előző vérvételen, ott ismétlést is kért a dokim, meg külön vizsgálatot. Én megbízom bwnne, hogy tudja, mit mikor kell.

2016. júl. 19. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:

T.vérkép azért kell, h lássuk mennyire filézi ki a baba a mamat. Pl vérszegénység---> arra vasat adunk stb.

Ha nem kaptál beutalót menj el magadtól egy magán kaborba és csináltass egy vérképet. Lesh a leleten rederencia tartomány azt érteni fogod, hogy a te értékeid jok-e. Ha eltérés van akkor megmutatod a dokinak és kész.

Boldog babavárást!

2016. júl. 19. 19:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, fontos lenne, hogy mit szìvott el belőlem a kis cuki. Ezért nem értem, hogy a 12 hét és a 37 hét között miért nem kell a dokim szerint..de lehet hogy akkor magánban megcsináltatom csak nen két forint lesz.. amikor a kórházban ingyen lenne.
2016. júl. 19. 20:22
 9/16 anonim ***** válasza:
A házi orvosod beutalhat teljes vérképre, kérj tőle beutalót.
2016. júl. 19. 20:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem olyan drága!

Az időd drágább ameddig beutalóért könyörögsz. Sztem.

[link]

2016. júl. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.