II. trimeszterben esedékes, elvileg 24. heti cukorterhelést ha kicsivel hamarabb csinálják az baj?
22.hétre kaptam időpontot,felénk úgy van,hogy jó előre kell szólni.Örültem,hogy legalább adtak :-) sajnos azt hirtelen nem néztem,hogy akkor éppen hány hetes leszek.
Egyszerűbb lenne csak menni és akkor csinálnák,de így van kialakítva a rendszer valamiért,pedig nem egy nagy város.
Állítólag a 2.trimeszterben kell és ennyi infót kaptam.
Lehet megpróbálok másik időpontot kérni,bár nem hiszem,hogy jó szemmel nézik a "variálást".
Ha nem adnak,akkor elmegyek 22 hetesen,úgy is mennem kell minden hónapban,csak nem terhelésre,sima vérvételre.Ott mindig rendben van minden.
Kérdezték,de szerintem vagy elszámolták vagy nem tudom.Igazából én sem figyeltem annyira,meg naptár sem volt nálam,hogy mindjárt utána számoljak,kár érte.
Mindenképpen megpróbálok másik időpontot kérni.Remélem sikerül :-)
Mentek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!