Mit jelent pontosan a terhesgondozás? Mikortol kell menni? Ki végzi? Mi a pontos menete?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 17:37
11/21 A kérdező kommentje:
9 hetes vagyok ..es most hétfön megyek.vérvételre ..utana nödokihoz..védönöm.is van meg kiskönyvem ..
2014. dec. 27. 20:10
12/21 anonim válasza:
Akkor ezután ad tuti beutalót (ha kell egyáltalán). Mindig az aktuális vizsgálatokat fogja csak mondani. Ugyis havonta kell hozzájuk járni.
13/21 anonim válasza:
Hetes! "6 hetes terhesen csak tudom, hogy mikor hová mentem annyira nem vagyok hülye!!!!!
14/21 anonim válasza:
Kérdező! ha ilyen az orvosod akkor menj el másikhoz, mert így kész tortúra lesz az egész.
15/21 anonim válasza:
13-as, nem azt mondtam, hogy te nem mentél magánklinikára 30 ezerért vizsgálatokat csináltatni! De valótlanságot állítasz azzal, hogy azt mondod, TB-re nincs genetikai vizsgálat.
16/21 anonim válasza:
26 hetesnek! Én meg a második babámat várom, és 3 hete voltam 12 hetes genetikai uh-n (orvos adott beutalót a Máv kórházba, és totál nem fizettem semmit érte) 3 hét múlva megyek 18 hetes genetikaira (beutaló, időpont megvan...szintén ingyenes)! Tényleg nem volt valós (pontos) az állításod! Te lehet hogy fizetősre mentél, de a kérdezőt ne küldd már el! :)
17/21 anonim válasza:
Nem járok magánorvoshoz, vagy klinikára, képzeld sztk-ba járok és ott nem csináltak, bocs... Munkanélkülikénk kuva sok pénzem van kiszórni a felesleget....
18/21 anonim válasza:
16-os vagyok! Én is Sztk-ba járok Budapesten!
19/21 anonim válasza:
Az fura hogy neked ezért fizetned kellett. Illetve nem szóltak hogy nem kötelező! Hogy sztk-ban nem csinálnak genetikai uh-t az egy dolog, mert nekem sem ott csinálták hanem kórházban, ahová az sztk-s doki adott beutalót. Igazából ez már mindegy. Kérdező ha a legközelebbi vizsgàlaton nem ad beutalót, kérdezz rá hogy neked hovà kell menned ultrahangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!