Terhesgondozás menete, sztk-s rendelésnél. Hogy is van ez?
16.héten lesz az AFP és annak az eredményével kell menned a 18.heti uh.-ra,a kettőből együtt kapsz véleményt.
Nem kell minden hónapban menni,nekem volt 2 hónap is hogy nem voltam semmiféle vizsgálaton,persze nem az elején.
AFP a betöltött 16. hét után kell menni, ennek az eredménye kell a 18-20 hét közötti genetikai uh-hoz is.
Kötelező uh a 30-32. héten és a 36-38. héten is van. A pecsétekbe beleszámít a védőnő pecsétje is, tehát simán meglesz. Arra, hogy sztk-ban hogyan kell terhesgondozásra járni nem tudom, magándokim van és havonta járok, de más megyében.
35 hetes kismama
Én is sztk-s rendelésre jártam. Igen ajánlott havonta elmenni. Én el is mentem minden hónapban a védőnőhöz is, meg az orvoshoz is a terhesgondozási rendelésre. Védőnőhöz mindig az orvosi rendelés előtt el kellett mennem, mert az orvos nem márt súlyt, meg vérnyomást, de nézte, hogy azok megvannak-e, és hogy rendben van-e.
Nálam úgy volt, hogy a genetikai uh-okat a 12 és 18 hetest külön szonográfus végezte, de nem kellett máshova mennem, hanem ő jött mindig oda az sztk-ba hetente egyszer. És a védőnő írt be engem a megfelelő hétre. A vérvételekre meg az orvos adott mindig beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!