Mennyibe kerül Budapesten egy terhesgondozás magánrendelésen? Nem tudom eldönteni, hogy lehúz engem az orvos pénzzel, vagy tényleg ennyibe kerülnek a vizsgálatok?
Nekem meg szokta nézni a méhszájat, megméri az aszisztens a vérnyomásomat, és megnézi a fehérjét a vizeletben. Ez kerül 15.000Ft-ba. A múltkor csinált még egy rákszűrést is, így fizettem 20.000Ft-ot. A babát uh-val csak azért nézhettem meg 20 másodpercre, mert kifejezetten kértem (morgott is érte)
Ha bármilyen komolyabb vizsgálat kell, akkor pedig nem a kórházba utal be (ahol dolgozik) hanem valami neves klinikára.
Mi erről a véleményetek, törődjek bele, vagy keressek másik dokit?
Hát nézd, nem Pesten ugyan, de nekem nincs fogadott orvosom, de ettől alaposabban vizsgáltak TB finanszírozott rendelésen ingyen. És mindig néztünk ultrahangot is, akkor is, ha csak én szerettem volna.
39 hkm
Jézus, szerintem ez nagyon sok. Én mondjuk nem magánrendelésre jártam, de ezeket ingyen elvégezték az sztk-s rendelésen is. Annyi különbséggel, hogy a vérnyomásmérés és a vizeletvizsgálat a védőnői rendelés keretében történt. Igaz nem uh-ozott minden alkalommal mikor ott voltam, de mindig rendesen megvizsgált, ha furcsállta a hüvelyváladékom, kenetet vett és leküldte laborba, olyan kütyüvel (nem jut eszembe a neve) mindig megnézte a szívhangot, ha nem uh-ozott.
A barátnőm magándokihoz járt, és pesten, nem tudom pontosan mennyi volt a tarifa, de tuti, hogy nem ilyen sok, és mindig készséges volt velük, minden alkalommal megnézte a babát uh-on, nem kellett kérni, és a legkevésbé sem morgott érte. A végén, mikor már ctg-re kellett járniuk, akkor pedig a körházba hívta őket, ahol dolgozik, és azokért a látogatásokért már nem is kért pénzt.
Szóval én sokallom, és ez a hozzáállás sem tetszik. Mi az hogy morog? Ott hagysz neki 15 rugót minimális vizsgálatért és még morog is mellé?
Nem tudom hány hetes vagy, de szerintem ha még teheted nem árt ha körbenézel, hátha találsz lelkiismeretesebb és kevésbé pénzéhes dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!