Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Polgár Zoltán (X. Ker,...

Dr. Polgár Zoltán (X. Ker, Kőbánya) milyen orvos? Mennyi a terhesgondozás, szülés nála? Hol vezeti a szüléseket? Bármilyen infó róla?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Első babámat nála szültem. Nagyon szimpatikus, öt éve szültem, akkor 4ezret kért, a szülés 60ezer volt. A szabadságát szakította meg, és úgy volt ott a szülésemnél. Persze annyi pénzért biztos megérte. Mindig csinált UH-t, és a Bajcsyban vezeti a szüléseket. Én terhesgondozásra nem hozzá jártam, csak az utolsó hónapban, mert az én dokim nem vállal már szülést, így hozzá irányított. Tényleg nagyon kedves koma. Most 30 hetes vagyok, és úgy tervezem, hogy inkább a SOTE II-n szülök, időközben a húgom szült ott és jó tapasztalatai voltak. A Bajcsyval az a baj, hogy eléggé elhanyagolt, meg a nővérekkel én nem voltam megelégedve. Mondjuk ez csak egy vélemény, lehet, hogy más másképp tapasztalta. Nem segítettek, hogy szoptassak, nem is indult be a tejem, pedig állítom, ha nem bénázom el az elején, vagyis ha kapok segítséget, ment volna. Meg a higiénia pl. zuhanyzó hagy némi kívánnivalót, érdemes előtte szétnézni. Azóta nem voltam ott, de úgy tudom, nem újítottak rajta semmit. Remélem tudtam segíteni.
2009. nov. 24. 12:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. nov. 24. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha aktuális még a kérdésed. Én inkább a magánrendelésre szeretek menni mert nem kell ott órákat várni ott a

Terhesgondozás 5000, konzultáció (csak leletet néz és semmi mást) 2000, Bajcsyban vezeti a szüléseket. Ha ügyeletes akkor nem kér pénzt ha miattad megy be 80. Normális, gyors. Nem beszél feleslegesen amit én dijjazok és nem jópofizgat. Olyan nyersnek tünik de nekem szimpatikus. Még nem szültem. Csak a 36 hétben járok úgyhogy én egyenlőre csak ennyit tudok róla mondani és lényegében csak jót. Ha a kórházba kell mennem vizsgálatra nem szoktam őt megvárni hanem uh-ra a szonográfushoz bemegyek. 1és 2 között kell menni de ha elhívják a műtőbe akkor 4 kor is volt amikor még ott ültem egyszer vártam meg és elég is volt. De Biztos nem fogok másik orvost keresni mégegyszer mert nekem a tapasztalata számít.

2010. febr. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!