Dr. Polgár Zoltán (X. Ker, Kőbánya) milyen orvos? Mennyi a terhesgondozás, szülés nála? Hol vezeti a szüléseket? Bármilyen infó róla?
Szia!
Ha aktuális még a kérdésed. Én inkább a magánrendelésre szeretek menni mert nem kell ott órákat várni ott a
Terhesgondozás 5000, konzultáció (csak leletet néz és semmi mást) 2000, Bajcsyban vezeti a szüléseket. Ha ügyeletes akkor nem kér pénzt ha miattad megy be 80. Normális, gyors. Nem beszél feleslegesen amit én dijjazok és nem jópofizgat. Olyan nyersnek tünik de nekem szimpatikus. Még nem szültem. Csak a 36 hétben járok úgyhogy én egyenlőre csak ennyit tudok róla mondani és lényegében csak jót. Ha a kórházba kell mennem vizsgálatra nem szoktam őt megvárni hanem uh-ra a szonográfushoz bemegyek. 1és 2 között kell menni de ha elhívják a műtőbe akkor 4 kor is volt amikor még ott ültem egyszer vártam meg és elég is volt. De Biztos nem fogok másik orvost keresni mégegyszer mert nekem a tapasztalata számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!