Tatabányán dr. Málik Zoltán mennyit kér a szülés levezetésért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:22
1/3 anonim válasza:
én pont a napokban hallottam h állítólag 50 ezret kér.én is nála szültem de ügyeletben.nagyon rendes volt.amég bent voltam minde nap bejött megnézni hogy vagyok,pedig nem volt fogadott dokim.
2/3 anonim válasza:
Tatabányára költözött??? Én nála akartam szülni Kazincbarcikán 2003-ban, akkor még nem volt tarifája!
Sajnos mikor 6 hónapos terhes voltam az elsővel lelépett a drága!!!
3/3 anonim válasza:
50.000-60.000 között van a tarifája. Szerintem nagyon megbízható orvos. Én több anyukával voltam egy szobában, akiknek ő volt a dokija és szülés előtt és után is sokszor bejött érdeklődni, hogy hogy érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!