Terhesgondozás fogadott orvos nélkül. Hova menjek, hogy kezdjem el?
Én sztk-ba járok.
Ugyanahoz a dokihoz. Minden papírt ő ad ki. Vérvétel, kenetvétel, háziorvoshoz, ekgra, stb.
És amikor végzek, visszamegyek az sztk rendelésére.
Védőnőhöz a leletekkel mentem, amikor már mindent elintéztem.
Minden kórházban van terhesgondozó, oda telefonálj be, mondd el a szülésznpknek, hogy mi a helyzet. a vérvételeket, kombinált tesztet, AFP-vizsgálatot mind nővérek végzik el, valójában semmihez nem kell választott nőgyógyász. az UH-kat ultrahangos orvosok végzik ott, ahová én járok.
az én taktikám a következő ( :-) )
van egy nem válasaztott orvosom, akit majd a szüléshez nem fogok felkérni, ám hozzá járok magánrendelésre. voltam nála a 12. hét után (először) és most megyek a 19. heti uh után majd jövő héten. nem szeretnék fizetni, megbízom az ügyeletes orvosban, ha majd oda kerül a sor, eddig köztünk még nem is került szóba, hogy fel kéne őt bérelnem. ha mégis ő lesz akkor véletlenül az ügyeletes, annak nagyon fogok örülni, de pont azért választottam kisebb kórházat, hogy ne legyen nagy a dömping és minden orvost legalább egyszer lássak előtte.
mehetsz sima nőgyógyászatra, a szülészeti ambulanciára, ott hivatalból rendelnek a szülészek ugyanúgy, mint a sima nőgyógyászaton, ellátnak, csak valószínűleg nem olyan intenzitással, mint a magánrendelésen, de ezt is orvosa válogatja
én úgy vélem, ha nincs komoly baj, nem áll fenn a császár veszélye már az elején, nincs gond sem a babával, sem veled, akkor felesleges fizetni azért, ami a világ legtermészetesebb dolga
jó egészséget kívánok nektek!
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat!
Jövőhéten elkezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!