Hogyan zajlik az orvosválasztás? Mi a menete?
Attól függ magánhoz akarsz járni vagy sztk-ba.
Ha sztk-ba picit járj utánna fórumon ismerősöktől hogy melyiket keresd fel.Mik a tapasztalatok.Ha az sztkba lévő akihez máész szimpatikus akkor jársz az sztk-ba amikor ő rendel.Ha gondolod megkérdezheted az elején hogy járhatsz-e hozzá végig terhes rendelésre,meg szülés levezetést vállal-e,melyik kórházba ?Csak hogy tudd mire számíthatsz.Magán meg van annyi neten megnézed aki szimpi felhívod és mész hozzá.Én a magánt ajánlom.Engem a női klinikán lévő terhes ambulancián az első alkalommal teljesen lekezelt az orvos bunkó volt.Mentem az sztk-ba ott se nagyon volt lelkiismeretes az orvos pedig barnáztam.Se a klinikán,se az sztk-ba nem segítettek.Elmentem magánhoz igaz fizetni kell érte de egy fél óra csak az enyém volt kaptam gyógyszert a barnázásra,és válaszokat az összes kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!