Mi az orvosválasztás menete?
Figyelt kérdés
Kezdő kismama vagyok, első babámat várom, és fogalmam sincs, hogyan is működik az orvosválasztás. Eddig az sztk-ba jártam, semmiképp nem szeretnék az ottani orvosok bármelyikénél is szülni. Az 1. számú szülészeti klinikán szeretnék majd. Akkor onnan válasszak ki egy orvost? Vagyis van ott egy klinikai orvos, akihez egyszer ügyeletben sürgősségi eset miatt kerültem. Már akkor azt mondtam magamban, hogy ha szülök, nála szeretnék. Akkor ilyenkor fel kell keresnem őt, és felkérnem, hogy ő legyen az orvosom, és akkor végig hozzá járok majd vizsgálatokra? Köszönöm a válaszokat és a segítséget, tudom kicsit béna vagyok még. :)2012. máj. 14. 19:07
1/2 anonim válasza:
Igen, ahogy leírtad, megkeresed a dokit , megkérdezed vállal e szülést, gondozást, és megbeszélitek a továbbiakat!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. máj. 15. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!