Ha üres a petezsákom 7+5hetesen, meddig várnak az orvosok, mi a dolgok menete, és mennyi az esély, hogy magától elmegy?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 18:44
1/10 anonim válasza:
Előtte is az volt? Nekem 8 hetesen számított 6 hetesnek a babám akkor volt asszem kis 3mm-es! Mekkora petezsák?
2/10 anonim válasza:
Én most estem át ezen a procedúrán:( 6 hetesen 8 mm-es petezsák, 8 hetesen 20 mm vártak még egy hetet akkor már nem nőtt tovább a petezsák se, egy hét múlva kellett mennem műtétre mert nekem nem ment el magától semmi bajom nem volt semmi vérzés, csak az ünnepek miatt várnom kellett, addig belgyógyászati vizsgálatra , vérvételre kellett mennem. Hétfőn bementem jelentkeztem a betegfelvételen kaptam egy ágyat, egy óra múlva mehettem a műtőbe addig se inni se enni ez volt kb. 10-kor én már szültem így nem kellett tágítani akinek kell előtte felhelyeznek egy tágítót és őket csak másnap műtik. 20 perc volt a műtét, a szobámban keltem nem aludtam csak 30 percet délután háromkor mehettem haza. Alig véreztem hálisten pedig bekészültem sok betéttel, egy hét múlva megyek kontrollra. Remélem 3 hónap múlva sikerül és nem járok ugyanígy:( Sok ilyen esetete olvasok manapság nem tudom mi az oka.
3/10 anonim válasza:
Sya, még nincs veszve semmi...7 hetesen nekem is üres volt a petezsák, most vagyok 20 hetes és minden rendben van.
Lehet hogy csak később fogant! Sok erőt és kitartást kívánok neked!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. 13 mm a petezsák. Nem tudom, hogy ez nagynak vagy kicsinek számít e ennyi idősen.
2012. ápr. 4. 07:59
5/10 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. nekem is menzesz alapján hét hetesen 9.3 x3.6 mm volt. Előtte való héten semmi sem volt! Rá egy hétre petezsák: 31x14 mm a kisbabám: 3,8 a szikhólyag, meg 3,9X3,9 . Én is nagyon aggódtam, most is nagyon aggódom a 12.heti ultrahang miatt. rendszertelen volt a menzeszed, vagy hosszú? Nem tudod mikor foganhatott. Én nem tudom egyáltalán!
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem túl nagy. Ez alapján lehet hogy később fogant. Nekem 6 hetesen 8 mm volt, nem volt még benne "semmi és senki". 8+3 hetesn már ketten voltak, 16 és 18 mm-ek voltak.
7/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, megtaláltam lányom adatait, 8 hetesen már 42*29 mm-es petezsák volt, és már 19 mm volt az embrió. Szóval én bizakodnék, és szorítok nektek!
8/10 A kérdező kommentje:
Jajj, tényleg köszi minden biztatást. Ez a vizsgálat előtt még nem voltam dokinál, és az első babámat szoptatom még, még csak 3x jött meg a menszim szülés óta, és kb 30 naposra állt be. Reménykedem nagyon.
2012. ápr. 4. 16:23
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bátorítást, minden rendben van végül, tényleg később fogant. :)
2012. ápr. 15. 17:25
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nagyon örülök és gratula! Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!