Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Létezik, hogy nem csinál uh-t?

Létezik, hogy nem csinál uh-t?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, igazából nagyon az elején vagyok (7 hét), és tudom, hogy ilyenkor még minden korai. 6 hetesen elmentem dokihoz, kézzel megvizsgált, odaadta a papírokat, ami a terhesgindozás indtásához kell. Oké, rendben is van. 3 nappal később bementem, mivel vérezgettem. Ugyanő volt bent. Ultrahangot megint ne csinált!! Tényleg van olyan nőgyógyász, aki nem "tud"?? Egy embriót- magzatot még én is látnék, akkor ő miért nem?? Saját dokim magánrendelőjébe 3 hét múlva lenne időpont. Holnap bemegyek megint sztk-ba hátha más lesz, de ez komoly?? Ti tapasztaltatok ilyet??

2014. nov. 23. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg az alap dolgokat minden dokinak látnia kéne, ez így tényleg gáz. Megértem az aggodalmad. Minden jót.
2014. nov. 23. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én végig SZTK-ba jártam, de már 5 hetesen csinált UH-t a doki, hogy lássa, méhen belül van-e egyáltalán és milyen az elhelyezkedése. Volt egy bevérzésem is, akkor is megnézte ultrahanggal. Szerintem nagyon nem normális, amit a dokid csinált.
2014. nov. 23. 17:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez nem az én dokim, ő most épp "nyaral" külföldön, gy sztk-ba kényszerültem... De tanácstalan vagyok. gy azt sem ttudom, hogy védőnőt felhívjam-e, vérvételre menjek-e stb. Semmi.. Én ilyet még nme láttam, és tényleg az agyam eldobom tőle. Lányommal 5+6 voltam dokinál anno, aakkor volt már szvhang, minden (mesi alapján persze)
2014. nov. 23. 17:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Most meg ugye véreztem, és semmit nem tudok

Annyit, hogy a méhszájam zárt.

Valósznűnek tartom, hogy nem vetéltem el, mert annyira nem volt durva, meg semmi, de még az égvilágon semmit nem tudok

2014. nov. 23. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:

5 hetesen mentem először nőgyógyászhoz. Akkor is csinált uh-t és mondta, hogy még csak petezsák látszódik, 2 hét múlva menjek vissza, mert akkor már valószínűleg lesz szívhang is. Aztán 1 hét múlva görcsöltem és barnázni kezdtem, bementem ügyeletre, ott is egyből csináltak uh-t és bent tartottak 3 napig megfigyelésen és kaptam gyógyszert is, majd pedig mentem arra az uh-ra, ahol már a szívhangot is megállapították.

Szóval elég felelőtlen volt az orvos szerintem...Azért egy uh, akár fiatal terhességről van szó, akár nem, igen is alap dolog lett volna.

Nálunk az uh alap az SZTK-ban.

2014. nov. 23. 17:13
 6/12 A kérdező kommentje:
ez a doki egyáltalán nem csinál.... senkinél, soha. amikor bementem először, hogy "helló pozitv a teszt" az asszisztense úgy fogadott, hogy oké, de x.y. dr úr nem csinál uh-t. és ugy szerencsétlenségemre ő volt bent akkor is, amikor legközelebb mentem
2014. nov. 23. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Menj el másik magándokihoz.
2014. nov. 23. 17:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos, a lányomnál sokban csalódtam, amikor helyettestették a sajátomat, gy máshoz nem szívesen emgyek pénzért. Holnap betelefonálok az sztk- ba, vagy de. vagy du. biztos más lesz, akkor bemegyek. (1 hét alatt harmadszor),
2014. nov. 23. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg menj el másik dokihoz, aki csinál ultrahangot.

Nem is értem az ilyen orvosokat, megtapogat, aztán mond valamit. Így lett a barátnőm "nem terhes", aztán koppant nagyot 5 hónaposan, amikor elkezdett mozogni a baba...

2014. nov. 23. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem alap,hogy uh-t csináljon.Itt addig ki sem adják a papírt amit a védőnőhöz kell vinni míg uh-n nem látják a szívműködést
2014. nov. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!