Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Gőcze Péterről (Pécs)...

Dr. Gőcze Péterről (Pécs) vélemények? Mennyi nála egy terhesgondozás? Ultrahangot is csinál? Mennyi a tarifája szülésnél?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Kozvetett infoim vannak.

Elismert onkologus.

Sokan szeretik, de van aki szerint bunko. Errol az a velemenyem, h ez minden doki esetsben igy lehet. Ha jol tudom, 12e a zerhesgondozas (x10 a szules), igen, van ulzrahangja.

2014. jan. 6. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
hozzá járok most, 8 ezret szoktam fizetni gondozás+UHért,én alaposnak látom és általában emlékszik rám nem mint az előző doki aki 2 terhesség után is megkérdezte néha a nevem vagy miért is jöttem,ajánlom.
2014. febr. 19. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
második vagyok én érdeklődtem szülés inforól és nem 10x, dehogyis, úgy 40-50-et szoktak adni,nem mond tarifát
2014. febr. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!