Jogosan szúrt le és alázott meg az orvos?
Tegnap jelentkezem először a pozitív terhességi tesztemmel a szülészorvosnál aki felháborodottan közölte velem,hogy mit képzelek én ilyen súllyal teherbe esni,aztán majd "végigzabálom" a terhességet és köszönhetem magamnak a toxaemiát,koraszülést.
Azt már meg sem hallgatta,hogy tavaly június óta kezdtem el az életmódváltást és 120 kg-ról sikerült 80 kg-ra lefogynom,amit tartok is fél éve.
Mielőtt az orvoshoz elindultam aznap reggel is edzettem az itthoni futógépen amin egyébként csak kitartó gyorsgyaloglást végzek a súlyom miatt,nem futok napi 2x 45 percet.
PCO beteg vagyok és utoljára kb 14 évesen voltam ezelőtt 80 kg.
Boldog kismamaként indultam el az orvoshoz és persze aggódva is,mert már 6 lombikon voltunk túl,de most mégis a fogyás hatására beindultak a ciklusaim és spontán sikerült a baba,mégis megalázva,megszégyenítve jöttem el az orvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!