Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Hintalan Albertről mi a...

Dr. Hintalan Albertről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Az újpesti sztk-ban csak nála kaptam időpontot (leghamarabb)!

Valószínűleg terhes vagyok :) és nem igazán tudtam utánajàrni a nőgyógyászról alkotott véleményeknek.

Akinek van vele kapcsolatos tapasztalata megosztaná velem?

Valamint ha nem szimpatikus akkor válthatok orvost sztk-n belül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. nov. 3. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Persze lehet váltani sztk-n belül is.Ahhoz mész,akihez kéred az időpontot.

Úgy tudom egy idősebb,de normális doki,én anno pozitív dolgokat olvastam róla,de személyesen nem jártam nála

2014. nov. 3. 23:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Annyira nehéz az sztk-ban időpontot kapni (az éppen aktuális vizsgálatokra)!

2014. nov. 5. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

És a nőgyógyászat még Istenes...

Anyósomnak reumatológiára december végén kell időpontot kérni,ugyanis január végig már ki vannak osztva az időpontotok.

DEcember végén osztják ki a februári-márciusi helyeket.

2014. nov. 6. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Borzalmas ami az Sztk-ban van sajnos! :/ És a terhesgondozàs során is a recepción kell kérni az időpontokat, vagy azt már az orvostól akihez megyek? És az ultrahangra? Ha minden vizsgálat előtt a recepción kell időpontot kérni akkor szép csúszásban lesz az ember lánya.
2014. nov. 14. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy minden esetben a recepción,de azért kérdezz rá
2014. nov. 14. 14:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze mindenképp rákérdezek. Jövőhéten megyek...már alig várom! :)
2014. nov. 14. 21:57
 7/11 Nyuszmoo ***** válasza:
Mi is az újpesti sztk ba járunk. Laczkóhoz, mert mi oda kaptunk.az első után kapsz majd sok beutalót( vagy előtte megnézet uh-n) . de ultrahang nincs az sztkban. Gép van, de nem üzemel m nincs orvos. Mi a rókusba mentünk, 12 hetesre a honvédba. Fogorvos, ekg, vérszívás helBen elintézhető. Vérvételen a kismamás sorszámot húzd, előttem kb 4 en voltak, kb 30 perc volt:-)
2014. nov. 20. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen érdekes volt hogy a Honvédba adott beutalót 12 hetes ultrahangra! Egyébként az orvossal nem volt problémám szerencsére! Mindent elmagyarázott mindent odaadott. Màr a vérvételen is túl vagyok...jövőhéten folytatom a sort a többivel! :)
2014. nov. 21. 08:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Ekg-ra, fogászatra kell időpontot kérni? Nem elég csak a beutaló?
2014. nov. 21. 10:41
 10/11 Nyuszmoo ***** válasza:
Én kaptam de ha van kiskönyved már, akkor lehet h nem kell.úgy néz ki h a hintalanhoz kaptam ma elvileg időpontot, m a laczkót baleset érte. Nagyon remélem h jófej lesz m már elég sokminden összejött:-(
2014. nov. 26. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!