Adjatok tanácsot, nem tudom eldönteni hogy magánklinikára menjek vagy szimplán csak dokit fogadjak?
Figyelt kérdés
Vidéki városban lakunk, a helyi kórházban van 1-2 jó doki (vagyis akit annak mondanak), személyes tapasztalatom nem igen van, mert nem jártam nőgyógyászhoz túl sűrűn (rákszűrésre csak). Maga a kórház tipikus vidéki, nem túl jól felszerelt és hát nem nagy hírű....Felvetődött bennünk, hogy magánkórházba kellene mennem, ki is néztem a Róbert kórházat, de őszintén szólva sokallom, hogy 300e ft a terhesgondozás és 400e ft a szülés fogadott orvossal és szülésznővel...Ha valami gond adódna, PIC ott sincs és egyébként is fenn van a honlapon, hogy a problémás eseteket nem vállalják. Szóval vannak érvek pro és kontra, nem tudom hogyan döntsek? Ha egészséges, akkor kibújik úgyis, ha meg komplikáció adódik, akkor a jó isten tudja csak...megmaradna egy csomó pénz, de lehet hogy mégis nagyobb biztonságban lennénk? Harmadik verzió az lenne, hogy itthoni orvoshoz járnék, de a nagy vízválasztó vizsgálatokat (pl. 12 heti) Pesten csináltatnám a géndiagnosztikai kp.-ban. Szerintetek? Bocs, hogy ilyen hosszan "vergődtem"!2014. okt. 14. 18:06
21/22 anonim válasza:
Szerintem alapból nem érdemes magánba járni ha azt mondod nem is ismered az orvosokat a lakóhelyeden. Ki tudja, lehet egyikükkel ki tudnál jönni hoszabb távon is és ha semmi probléma nincs a terhességgel akkor nem kell a nagyobb vizsgálatokért sem feljönni Pestre. Ha a három lehetőség közül kellene egyet javasolni akkor a harmadikat mondanám, ettől te is nyugodtabb lennél és kényelmes is lenne neked mert közel van az orvosod.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! A terhesgondozást mar biztos hogy a harmadik verzió szerint csinálom, aztán a 36. Hétig még meggondolhatom akár. Addig úgyis elmegyek kórház látogatásra is, meg addig kitapasztom hogy milyen az itteni orvos. Aztán ha valami nagyon nem tetszik akkor elmegyek magán kórházba szülni....
2014. okt. 17. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!