Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akkor is alkalmazhatom babámná...

Akkor is alkalmazhatom babámnál a rózsamézet ha nem tudom eldönteni h szájpenész vagy nem az? ártani ártok vele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom mi az a rózsaméz, lehet nekünk is az van szájpenészre, de nem hiszem...mindegy, de nekünk a doki/védőnő azt mondta hogy nyugodtan kezeljem amikor úgy érzem, nem ártok vele, de azzal igen ha esetleg nincs lekezelve a szájpenész. de hogy ez a rózsaméz árt e...azt nem tudom
2014. okt. 4. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ez valódi méz, akkor tilos babának adni, mert botulizmust okozhat.
2014. okt. 4. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
nem valósi méz, nyugalom. :) Borax és nyugodtan használhatod. Bár értelme akkor van, ha arra is használod, amivel érintkezik a szája. Mell, cumisüveg stb.
2014. okt. 4. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
a rozsaméz vagyis glicerin borax nem tul hatasos ha tenyleg szajpenésze van, irass fel a gyerekorvossal Nystatin ecsetelőt, ua ugy ujjra tekert gézlappal, egy hatarozott mozdulattal kell letörölni a szajpeneszt, csak le is szedi.
2014. okt. 4. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi rózsamézet használtunk 9 hónapos koráig minden este egy tiszta textilpelus csücskére raktam belole és áttöröltem vele az ínyét meg az egész száját. A rózsaméz ugyanis nem szájpenészre van hanem annak a megelőzésére kvázi fogmosás helyett, aztán mióta kijöttek a fogacskák vizes fogkefével mossuk a kis száját, szóval nyugodtan használd az én kislányom is minden s z a r t a szájába vett magyarán megmondva de szájpenésze sosem volt. védőnőnk ajánlotta :)
2014. okt. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!