Létezik, hogy a szájpenész csak a szájpadláson van?
Nem ket oldalt, hanem folul, es rajtam kivul senkit nem zavart. Kulfoldon lakok, nem tudom, otthon adnak e ra valamit. Mutattam itt a vedononek, es o meg eloszor nem ertette, hogy mi a problemam azzal, hogy a gyereknek feher a szajpadlasa. Mondtam neki, nezze meg meg egyszer es mondjon ra valamit. Mondta, hogy szajpenesz, majd elmulik.
Azt hiszem volt legalabb egy honap, de lehet, hogy tobb is, mire elmult. Nem kezeltem semmivel. Nem marad ott orokre, nyugi..:D
Szerintem nem az.
Nàlunk is ugyanez van. Szàjpadlàs 2 szèlèn egybefüggő fehèr folt, próbàltam letörölni de nem jön le. A doki daktarint irt rà àllitólag 1 hèt alatt hatnija kellene 3 hètig kentem de ugyan olyan mèg mindig. Azt gondolom hogy talàn mègse szàjpenèsz. Tudom hogy nàlatok 3 ève volt ez de kivi lennèk mi lett a vège.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!