A szájpenész ellen mit tehetek? Nem tudom rózsamézzel rendesen ki törölni a baba száját, mert sajnálom. Mit tegyek?
Nem értem, mit sajnálsz. Inkább legyen neki rosszabb, mert félsz belenyúlni a szájába? Ne haragudj, de ez a "sajnálom" eléggé dühítő.
Én az ujjamra kentem, amit amúgy is szívesen cumizik, és szétkentem a szájüregében belül. Sosem sírt tőle, nem volt neki kellemetlen, és egy hét alatt elmúlt. Én ugyanis azt sajnálnám, ha a szájpenész elhatalmasodna a szájában.
Az utolsóra válaszolnék!A szájpenész nem ugyan az a szájban letapadt tejjel!A szájpenész makacsabb, sokkal nehezebben jön le!
A gézlapos dolgot csinálta én is rózsamézzel, és eltűnt néhány alkalom után!
Lehet a patikában kapni szájfertőtlenítő ecsetelőt!Egyesével van csomagolva, a nevére nem emlékszem!Olyan mint egy fültisztító, csak nagyobb, és citromízű gyógyszerrel vagy nem tudom mivel van átitatva!Mikor gyakorlaton voltam eü-i intézménybe, ezzel tisztítottuk a pici orr, ill szájszondás gyerekek száját belül, hiszen fogat nem tudtak mosni, mégis jobb lett a közérzetük hogy tiszta ápolt a szájuk belül is, még abban a helyzetben is!
Patikában megtudják mondani a nevét , de holnapra megkérdezem itt az intézményben is!Az jó szájpenészre is, a babáknak azzal kezelik itt!
19:46-os válaszólótól kérdeném./én vok a c vitaminos/
Akkor a szájpenész mitől van?Én lajikusan arra gondoltam,minden cici után kitörlöm a száját,hogy megelőzzem a szájpenészt!Minden indulat,kötöszködés nélkül kérdem.Válaszod köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!