A szájpenész ellen mit tehetek? Nem tudom rózsamézzel rendesen ki törölni a baba száját, mert sajnálom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:05
11/12 anonim válasza:
A szájpenész egy gomba. Jó lenne tudni, hogy mitől van. Az első gyerekemnél volt, és nagyon-nagyon nehezen múlt el. A gyerekorvos szerint a mellemről került oda. De a mellemre honnan? Mániákusan mosakszom minden szoptatás előtt. A második gyereknél ezért már attól is féltem, amikor szülés után a leizzadt mellemre tették. Mégsem lett szájpenésze.
Hallottam olyat is, hogy a kórházban kapják el, mert a kórházi poharak, cumisüvegek nem megfelelően sterilizáltak. Én ezt is el tudom képzelni.
12/12 Robert Fekete válasza:
Megtudna nekem valaki mondani mi ennek az ecsetelonek a neve? Nekunk a doki egy Daktarin nevu gelt irt fel. Nem tudom mennyire lesz hatasos, de inkabb beszereznem ezt az ecsetelot is minnel hamarabb a biztonsag kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!