A védőnő kiborít mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok a végzettségemet tekintve csecsemő és kisgyermek ápoló,és tervbe van még a szülésznő is,amire most vettek fel,szóval nem vagyok teljesen hülye a terhesség körüli dolgokhoz...de ez a nő akkora hülyeségeket mond h hihetetlen!!!!!pl-a magzatvédő vitamintól nagy lesz a gyerek feje,az AFPt egyenrangúnak tekinti a kombinált/négyes/integrált teszttel...stb...felháborít mennyire nem képzi magát némely dologban okosabbak a laikus kismamák...Egyszer kíváncsiságból megkérdeztem mit jelent egy érték,a Neut a vérképemen(természetesen én tudom )és NEM TUDTA...ennél telt be a pohár és még azt is hozzáfűzte h ő csak a vérszegénységgel foglalkozik ha eltérés van(tudom h a neut szám alapból megemelkedik várandós nőknél ő még ezt az alapinfót se...)nem semmi,engem az egészségügyiből ha alap dolgokkal nem vagyok tisztába úgy vágnak ki mint macskát ...és ilyen emberben bízzon egy terhes nő?A kérdés:tisztában vagyok azzal h a szolgáltatás lemondható de én az érzelmi részére lennék kíváncsi:volt e már aki lemondta ha igen miért lett e következménye etc...köszi mindenkinek :)18 hkm2014. júl. 30. 14:50
1/20 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan helyzetben hogy lemondjak a védőnőről, mert első babámat várom, de szerintem ha a te védőnőd ennyire buta akkor körülbelül olyan mintha nem is lenne! Ha úgy döntenél hogy nem jársz hozzá többé, akkoris mindent ugyanúgy tudnál mint ha lenne! Hiszen ha úgy nézzük ezt tanultad. Az meg nem hiányzik hogy neked és a babádnak legyen valami baja abból hogy ilyen tudatlan a védőnőd! 32 hkm
2/20 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZT!én is így gondolom...ja és tudja mi a foglalkozásom (teszem hozzá régebb óta mint neki,ő 25,én 27 éves vagyok)mégis semmibe vesz...nem értem h mit tanult az EK-n,de h nem sokat az tuti...meg nekem furi h azt mondja majd megmutatja a helyes köldökápolást stb...MI VAN?kb 7 éve csináltam majd minden nap
2014. júl. 30. 15:03
3/20 anonim válasza:
Javítsd ki azokban a dolgokban, amit rosszul tud, hátha más kismamáknak nem mond akkora hülyeségeket.
Komolyra véve, szerintem hagyd, elmész a kötelező vizsgálatokra hozzá, a babához kimegy x alkalommal. Amit mondd, meghallgatod, de teszed a dolgodat a belátásod és saját tudásod szerint.
4/20 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is ilyen volt, a 4. terhességem alatt. Én mindig a háziorvostól, nőgyógyásztól kérdeztem.
Engem az borított ki, mikor arra akart rábeszélni, hogy egy általunk csak sintértelepnek emlegetett kórházban szüljek, és mikor azt mondtam, hogy nem ölöm meg a gyerekem se és magamat se, megsértődött. Ő végül ott szült, hát lett is komplikáció... bár sajnálom őt, mert ez az ő butasága.
5/20 A kérdező kommentje:
Hű,hát én sem vagyok az atyaisten eü szakközépbe jártam,nem akarom én kakilni a spanyol viaszt ne értsetek félre :Dnem vagyok egy tudálékos perszóna,de komolyan,csodálkozunk h a kismamák nagy része nyűgnek tekinti a védőnői gondozást?Én nem értem miért kell ezt a pályát választani ha nem vagyunk kompetensek
2014. júl. 30. 15:09
6/20 A kérdező kommentje:
Ja a Niftyről meg annyit tudott h "nagyon drága"és "miért lenne jobb mit az amnio" ill. h "csak lehúzzák a niftyvel a kismamát mert sok nem tudja h ingyenes az amnio"sztem max ő neki új az infó...bocsi h ennyit irok...de kiégek rajta,komolyan
2014. júl. 30. 15:12
7/20 anonim válasza:
Az én védőnőm is tud alakítani, pl szerinte a gátvédelem az, amikor gátmetszést végeznek, mert azzal védik a gátat a repedéstől... Eleinte kiakadtam a hülyeségein, de aztán megszoktam, nem foglalkozom vele. A harmadik babát várom, sok újat már mondani nem tud. Rengeteg olyan dolgot csinálok, amitől a haját tépi, vagy amiről nem is hallott (igény szerinti szoptatás, később hozzátáplálás, segített szobatisztaság - EC - , együtt alszunk, várandósan is szoptatom a nagyobbat, nem ment 3 évesen oviba, stb), úgyhogy már ő is megszokta, hogy nem feltétlenül megy nálunk minden a szerint, amit ő "előír".
8/20 A kérdező kommentje:
Nálatok sem rózsás a helyzet akkor :)no mind1 legnagyobb bajotok legyen nektek is:)
2014. júl. 30. 16:00
9/20 A kérdező kommentje:
Fel nem foghatom vki miért reked meg a középkorban és mond félhülye dolgokat,ráadásul bejeszt sok kismamát a hűl iste
2014. júl. 30. 16:01
10/20 A kérdező kommentje:
BOCSI a hála istennek megszűnő AFp vel
2014. júl. 30. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!