A védőnő már esetleg hallhatja a kis doplerével a baba szívhangját?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a 2.látogatásra, és 15 hét 2 napos leszek lehet már hogy hallani lehet szívhangot?2014. ápr. 28. 17:41
1/5 anonim válasza:
Nekem 13 hetesen a doki már hallotta kis doplerrel a szívhangot, de mondta, hogy nem biztos, hogy meg fogjuk találni, ne aggódjak akkor sem, ha nem sikerül.
2/5 anonim válasza:
Nekem a második gyereknél a védőnő csak a 20.héttől hallgatta.Azt mondta,hogy előtte nem olyan jó a doppler.Az első gyereknél más volt a védőnő ő már 14.héttől nézte.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen igen most beszéltem vele ,mert már nem emlékeztem rá hogy hanyadik héttől hallható és ő is azt mondta hogy még olyan pici hogy ez a kis doplerrel a 20,héttől szokta csak nézni
Köszönöm a válaszokat
2014. ápr. 28. 18:00
4/5 anonim válasza:
Ha szerencsèd van igen, igaz keresgèlni kell egy ideig, erre nincs mindig idejük... Nekem a 13-ik hèten már hallotta az orvos, de vagy 2 percig tartott megtalàlni.
5/5 anonim válasza:
Simán lehet már hallani a mini dopplerrel,csak nem minden védőnő hallgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!