Felkereshetem már a védőnőt?
Csütörtökön leszek 8 hetes. Mikortól ajánlatos először menni? :)
Dokinál már kétszer voltam, mindkétszer láttuk a babát, és hallottuk is a szivecskéjét, szépen fejlődik :)
Köszönöm szépen, azt mondta az orvos, hogy ne menjek olyan hamar, de azért még a 12. hét előtt, mert el kell végezni addig a vizsgálatokat: vérvétel, fogászat, pisivizsgálat, meg ilyesmi :)
Csak nem tudtam pontosan, hogy mikor szokás :)
Köszönöm Nektek, akkor a héten elmegyek! :)
Hát nálunk ez úgy volt, mivel nekem a SOTE I-n van a dokim, adott a 12. hetes UH-ra időpontot, azt már a terhesgondozóban csinálják majd, de én Szigetszentmiklósom lakom :) Ezért csak annyit mondott a dokim, hogy majd keressem fel a védőnőt, akihez tartozom :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Én 10 hetesen kerestem fel.
Lassan szerezd meg a számát szomszéd kismamiktól és kérj nála időpontot, én így csináltam :)
8 hetesen felhívtam, azt mondta még ne menjek, majd elég 10 hetesen,
így pont csináltunk egy 11. heti első trimeszteres vérvételt, meg két hét alatt lelátogattam a többi kötelezőt(fogorvos, ekg stb) és mire mentem 12.heti uhra a dokihoz, ezek már megvoltak lelettel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!