Nem látom értelmét. Kell-e védőnő?
A 4 hónapos kisfiadat bántotta meg a védőnő a becsmérlő szavaival? Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Le lehet mondani a védőnői szolgálatról, de én úgy tudom, hogy akkor a gyámügy kimehet hozzátok, hogy miért nem akartátok a védőnőt. Azért kell havonta menni, mert 1 éves koráig az a feladata, hogy havonta egyszer lássa a kicsit, megmérje, ellenőrizze a fejlődését. Nekünk nagyon jó és aranyos védőnőnk van, de őszintén szólva nekem is csak akkor mondta a hozzátáplálást, ha konkrétan rákérdeztem. Kérdezz rá, ami érdekel, mert ha havonta egyszer elmész hozzá, nem fog tudni mindent belesűríteni abba a 10 percre. Ha nem tudtam valamit, és érdekelt, rákérdeztem. Az oltás előtt is én hívtam fel, hogy adjon időpontot, nem ő hívott vagy küldött értesítőt, de én ezt nem éreztem problémának.
A lényeget már leírták előttem, így nem mondom el én is, de légyszi ezt meséld már el hogyan történt:
"miután becsmérlő szavaival annyira megbántotta a kicsit, hogy az sírva fakadt"
Simán lemondható
Nekünk szuper a gyerekorvos, ő bőven elég
Baxus, te hany eves vagy ennyi esszel????? Egy ennyi idos gyereknek fogalma nincs rola, hogy mit mondanak neki, max a nevere figyel fel....
Jot rohgotem :D
Az írásodból ítélve biztosra veszem, hogy a védőnő nem tett gúnyos megjegyzést a kisbabádra, csak te gondoltad úgy.
Fantasztikus hiperszuper okos és érzékeny gyereked van, gratulálok amúgy!
A lányomnak 1 évesen is mondhatná valaki gúnyosan, hogy hogy nő a haja, akkor sem sírja el magát.
Köszi a vidám perceket, mindig jól szórakozok az emberi hülyeségen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!