Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem látom értelmét. Kell-e...

Nem látom értelmét. Kell-e védőnő?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam, a terhesség kezdete óta járok védőnőhöz. Az elmúlt majdnem egy évben öthöz is volt szerencsém. Az első szülés előtt állt, így nem igazán foglalkozott velünk, hisz úgyis más lesz helyette. Aztán voltak akik csak egy-egy alkalommal ugrottak be (szám szerint három), és van egy állandó helyettes(akinek megvan a saját körzete emellett). Minden egyes alkalommal ugyan azt el kell mondanom (szoptatok, nem, mióta nem, miért nem... pedig nem volt tejem így sosem sikerült) aztán jön a mérleg, centi és néhány fejlődéssel kapcsolatos felmérő kérdés. Sokszor a gyerekorvosnál eszmélünk rá, hogy nem tájékoztatott a védőoltásokról, hozzátáplálásról. Mi is figyelünk és utána olvasunk mindennek, de kérdezni nem tudunk olyat ami még eszünkbe se jut. A baba egészséges, rendesen fejlődik, így nem értem miért kell havonta mennünk. A legutóbbi alkalommal azt a választ kaptuk, hogy a statisztika miatt. De kérdem én, akiknél tényleg szükséges lenne a folyamatos felügyelet (szomszéd ház, garzon lakás, 3 beteg és sérült felnőtt, anyuka és még három gyerek, kosz, állandó ordibálás, fenyítés) azoknak miért nem kell megjelenniük? Eddig együttműködő voltam, békésen tűrtem, de miután becsmérlő szavaival annyira megbántotta a kicsit, hogy az sírva fakadt, komolyan elgondolkodtam kell-e ez nekünk.

2013. dec. 22. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
örülj neki hogy minden egyes új védőnő rákérdezett mindenre,így látszik hogy becsülettel végzik a dolgukat,az jobb lenne ha 1 p alatt letudnának és helló?! Engem az zavarna.szerinted miért mondaná gúnyosan hogy nő a haja?!irigyli?MIÉRT?valószínű te értetted félre ne haragudj.
2013. dec. 22. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Megmondom őszintén, hogy én is jól nevettem :-D
2013. dec. 22. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Kétszer visszaolvastam. TÉNYLEG 4 hónapos? Nem 24?

Egy 4 hónapos nem érti a gúnyt, a gúnyos hangsúlyt sem.

Mondd le a védőnőt és megszűnik egy csomó problémád!

Kellemes karácsonyt!

2013. dec. 22. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyik oldalról agyon kérdeznek, másik oldalról nem törődnek eléggé veletek... Tényleg velük van a baj?

Ez az utolsó mondat pedig tényleg vicces :).

2013. dec. 24. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!