Ennyi vitamin nem lesz sok?
Figyelt kérdés
Gravida terhessègi vitamint szedek. Sűrűn vèrzik az inem erre azt mondta a vèdőnő vegyek C-vitamint. Gyògyszertárban Eurovit C-vitamint adtak. Emellett vèdőnő ajánlotta mèg a Magnèziumot ès Calciumot. Meg is vettük. Reggeli közben kell bevenni a Gravidát. Tízòrai közben a C-vitamint. Valamikor ebèd vagy dèlutàni èrkezès közben a Magnèziumot. Este pedig a kalciumot. Ennyi vitamin nem árt a babának? ha igen mit ne szedjek?2014. márc. 18. 19:58
11/11 anonim válasza:
Szia! Nekem a terhesvitaminra azt mondta a dokim, ha akarom szedem, ha nem nem, a baba egészsége nem ezen múlik, reklámfogás ahogy már előttem is írták. Én összehasonlítottam a jó minőségű multivitaminokkal, aránylag minegyik hasonló összetevőjű. Én így végül elevitet vettem és 2 naponta szedtem. Magne b6-ot akkor szoktam bevenni, ha érzem este húzódik a lábszáram. Ez mindkét gyereknél bevált és az eredményeim is jók voltak. Az ínyvérzés miatt pedig a fogorvos új fogkrémet adott. A paradontaxot kellett használnom az idő alatt. Rossz az íze, de használt, megszűnt a vérzés egy fogam sem romlott a terhesség alatt. Attól hogy kalciumot szedsz a fogaid még nem lesznek jók. Szerintem menj el a fogorvosodhoz, amúgy is kötelező terhesség alatt ( legalábbis nálunk nézik a kiskönyvben, hogy be van-e pecsételve, hogy voltál) és majd ő megmondja mitől is van ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!