Tapasztalt kismamák érdekelne hogy nektek is kellett Vas, magnézium és D-vitamin?
29.hetes vagyok. Ugyanazokat szedem, amit neked kell!
Muszáj a vas a vészes vérszegénység elkerülése végett és a D vitamin is nagyon kell! A magnézium is fontos, tehát nyugodtan szedd be ezeket!!!!!!
Értem…és nem volt semmi mellékhatásod a vigantoltól? Neked is napi 1 csepp kellett?
Akkor a vas nagyon fontos, eléggé nyomatékosítottad bennem !
Igen, ezek mellett még szedek napi 500 mg C vitamint (reggel 250mg és este 250mg) és még minden másnap 1 szem Elevitet is szedek :)
Ezek mellet is egy ici-picit vérszegény vagyok, de nem romlik az érték, hanem szinten van!
Eddig még nem tapasztaltam semmilyen mellékhatását a vigantolnak, de én étkezés után szedtem, akkor nem irritálja a gyomrot.
Nekem is napi 1 cseppet kellett szedni!
A vas a legfontosabb!
Az nagyon fontos, hogy a vasat és a magnéziumot nem szabad együtt szedni, mert egymás hatását közömbösítik.
Én úgy szedem, hogy reggel beszedem a vasat a C vitaminnal reggeli után,(a vas jobban felszívódik ha C vitaminnal szeded be) meg az elevitet is, aztán 11 körül beveszem a magnéziumot.
Ebéd után vagy ha hazaérek meló után beszedem a D vitamint, és este még egy magnéziumot kapok be és C vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!