Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Melyik babavédő vitamint...

Melyik babavédő vitamint ajánljátok? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés
Ráadásul valami nem túl drágát szeretnék.

2013. jún. 6. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Elevit vált be az első terhességemnél, szoptatás végéig szedtem. Most a 2. terhességemnél hánytam az Elevittől, azóta Gravidát szedek, azzal nincs gond. Mindkettő ugyanolyan jó fajta, és az olcsók közül valók.
2013. jún. 6. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Ladeevit-et szedtem, nem mondom hogy olcsó. 3500 ft /doboz/hónap.
2013. jún. 6. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát én terhesség előtt elevitet szedtem, de ahogy jött a hányás ez azonnal jött is vissza, váltottam gravidára az is. A femibion maradt meg bennem, de ez nem a legolcsóbb.
2013. jún. 6. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Ladeevit- et szedtem. Jól lelehet nyelni mert lágyzselatin.
2013. jún. 6. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvasgatni szoktam mindenkinek más jön be. Annyira azért nem térnek el egymástól, ha nincs egyéb tényező, ami befolyásolná, akkor bökj rá egyre, vegyél kis csomagot és ha nem válik be, akkor váltasz. Először Elevitet szedtem, de attól folyton wc-re jártam, most Femibiont szedek, annak nincs mellékhatása, de jóóó drága. Arra kell esetleg figyelni, hogy az Elevitben nincs jód, a Femibionban meg nincs vas. Ha vérszegény vagy olyan szedjél, amiben van vas.
2013. jún. 6. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én Hipp Natalt ittam. Nekem bevált.
2013. jún. 6. 15:01
 7/11 Lamakid333 ***** válasza:

Szia!

Nálunk sajnos csak a Femibion vált be, a 800-as a 12-ik hétig kell, ami 4500Ft, azután jön a 400-as ami 5500Ft. Szóval az egyik legdrágább, de ezzel eddig minden rendben a babával. Az elevittől sajnos rosszul volt, szóval ezt nagyon hamar abbahagytuk és váltottunk a Femibionra.

2013. jún. 7. 05:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedek és hányingerem volt tőle,ha napközben vettem be. Így áttértem arra, hogy lefekvés előtt beveszem és nincs semmi bajom!:)
2013. jún. 7. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Femibiont szedek, szerintem ne a magzatvédő vitaminon spórolj :(
2013. jún. 7. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is Gravidát szedek, de ha nem eszem mielőtt bevenném, akkor rögtön ki is jön. Ha eszek előtte, akkor nincs bej! A

Hipp Natalt akkorra tartogatom, ha már mindenhogy visszajön a Gravida, mert az folyadék, és állítólag finom is.

2013. jún. 9. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!