Melyik nogyogyaszt ajanljatok az ors vezer teri sztk-ban?
Baksay László.
Mecsér is normális, csak nekem ő néha elég mogorva volt, a Baksay viszont nem, meg ő sokkal beszédesebb is, a M. nekem nem mondott semmit, csak minimális infókat.
Én is pont ezen gondolkodom. :) 12 hetes vagyok, de nem tudom, melyik orvost válasszam. Mecsérnél kezdtem, de 8 hetesen missed ab-ot diagnosztizált nálam és elküldött kaparásra. Még aznap elmentem magánorvoshoz és gyönyörű embriót láttunk erős keringéssel. Szóval, hozzá többet nem megyek. Fekete Antal nagyon kedves és alapos, de borzasztóan lassú! 3 órát ültünk ott múlt héten, mire bejutottunk. Hajdú doktor is nagyon szimpatikus és azt hallottam a terhesgondozós nővérkétől, hogy ő kifejezetten szeret a kismamákkal foglalkozni.
Ha döntöttél (és a későbbi tapasztalatokat is), megosztanád?
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok! :)
Én a Kiss György doktor úrhoz járok,a legnormálisabb sztem, mivel én már végigjártam az összes dokit ott :D bár sajnos csak a terhesgondozásom második felétől vagyok nála,még így is rendes, mosolyog mindig,kedved és őszintén érdeklődik felőlem :) szóval ga valaki,akkor ő ;)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!