Mikor fontosabb, mikor hasznosabb a babának és nekem a terhes-szoptatós vitamin? 34. -38. hét vagy szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő maradt még 3 hétnyi adag Elevitem,a 8.héttől kezdve szedem.De többet nem akarok erre költeni!!! Van fontosabb dolog amit meg kell vennem a kicsinek majd a későbbiekben!
A maradék 3 heti adagot most még kezdjem el be szedni vagy hagyjam meg a szoptatási időszak kezdetére szülés utánra?! Mikor van annak a vitaminnak nagyobb jótékony hatása a babára,haszna,mikor már csak nő a pocakban vagy kint a tápláléknál?!
Nem kérek olyan válaszokat hogy az Elevit ilyen olyan,meg én nem szedtem vitamint...légyszi a kérdés lényegére válaszoljatok!
33hkm
2013. szept. 21. 11:44
1/2 anonim válasza:
Én szülés utánra tartogatnám. Addigra annyira lestrapálódik a szervezeted, hogy nem árt majd a pótlás. Ott lesz a vérzés, meg a szoptatás, kialvatlanság, stressz, meg ugye a szülés sem piskóta.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is hagyd meg a szülés utánra!
Most már elég, ha sok gyümölcsöt-zöldséget eszel, gondolom eddig is így tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!