Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Megéri a magánorvos? Vagy...

Megéri a magánorvos? Vagy lehet SZTK-ban is rendes orvost "kifogni"?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnénk babát, február körül kezdünk majd bele a dolgokba. :) Ha nem muszáj, nem szeretnék magánorvosnak fizetni fél évig alkalmanként 10ezret, szülésre meg megint egy valag pénzt kiadni. Keret se lenne rá, meg amúgy se, de szeretném, ha normálisan ellátnának. Kinél hogy van/volt ez?

Köszi előre is!

2013. okt. 14. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én eddig sztk-ás rendelésre jártam. Nem volt problémám. Sem az orvossal és szerencsére a terhességemmel sem. Mondjuk én nem szeretek kérdezősködni inkább hamarabb szabadulni szeretek, így az sem nyugtatna ha magán orvosom lenne és feltehetnék neki egy rakat kérdést. Annyi a lényeg nekem, hogy megvizsgáljon és mondja el, hogy milyen vizsgálatra menjek. Ez mindig megtörténik.
2013. okt. 14. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Én rendes ügyeleten szültem.Nem volt magánorvos, nem volt fizetés.Pedig magasvérnyomással dűrűn jártam hetente, de nagyon odafigyeltek. Én is hallottam jót rosszat, de én mégis a nem fizetést vállaltam. Ez Debrecenben volt.Kórházak , orvosok válogatják.
2013. okt. 16. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!