Korai terhesség? Kismamák mikor mentek orvoshoz? 6 hetes terhesség.
Lehet olyat csinálni,hogy sztk-ba nem megyek csak ugymond magán dokihoz?
Korai vagy mehetnék már most is?
SZTK nem tetszett előző alkalommal.
2 hét mulva menyj addigra van petezsák +lehet már abab is
mehetsz szkba ott idöpontot kell kéni kb most hogy addigra legyen idöpont. magándokihoz meg mikor rendel
Szia!
Én azt az elvet vallom, hogy minél előbb. Pláne ha megerőltető nagyon a munkád éjszakázol sokat stb.
Én végig magán orvoshoz jártam, és csak vérvételekre az sztk-ba illetve a munka helyemen.
Köszönöm a válaszokat...
Nekem sajnos tényleg SOS mennem kellene mert az előző terhességem és babám csak Ultrogestannal maradt meg....
Megkisérlem a lehetetlent (Dokit nehéz megtalálni a kórházban)pénteken elmegyek de olyan félsz van bennem,hogy csak na.
Én holnap leszek 7 hetes terhes és akkor látogatjuk meg a dokit.
Én már tudom hogy van szívhangja
Szia!
Én elmentem sztk-ba és meg is halt a babám 8 hetesen azt a fájdalmat nem kívánom.. mert az orvosnak annyi volt a tudása.. soha többet csak magándokihoz...Te is jobban meg fogsz nyugodni ha egy magándoki mondja neked mint egy sztk-s orvos...
5,5 hetesen mentem el, hogy jó helyen van-e a baba, 2 hét múlva kellett visszamennem, akkor már volt szívhang.
Minél előbb elmennék, hogy jó helyen van-e. Sztk-ba jártam. Oda mész, ami Neked jobb.
Na akit érdekel tegnap voltam dokinál 5 hetes maga a baba... szivhang még nem volt. Petezsák szikhólyag rendben volt....
4-5 hét mulva kell mennem újra akkor ha minden ok kezdődik a vérvétel stb kivizsgálás...
Gratulálok neked szívből. :) Remélem minden rendben lesz.
Remélem én is jövő hónapban két csíkosat fogok tesztelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!