Mitől fáj a hasam ha még nem kéne megjönnie? Szerintetek végre sikerült?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát,próbálkozunk is. Nem tudom hanyadik dpo.-n lehetek,30 naposak a ciklusaim. 12.-ére nem várom már 4-5 napja mensi szerű görcseim vannak,mintha meg akarna jönni. Tesztet még nem csinálta,és korainak is tartom,más "tünetem" még nincsen,ilyen korán szerintem még semmi nem húzható rá.2012. aug. 6. 14:17
1/4 anonim válasza:
ha tudod, hogy nagyon korai akkor minek írod ki?-ezt senki nem tudja innen megmondani, csak a teszt... Lehetsz terhes de lehet hogy gyomorrontásod van...
2/4 A kérdező kommentje:
Azért egy mezei gyomorrontást még én is megismerek,és csak arra voltam kíváncsi,hogy lehet e ilyen korán görcsös tünet.
Voltam már terhességmegszakításom 6 éve. Ha abból vonom le a következtetéseket akkor azt mondanám,hogy babát várok. DE mint tudjuk minden terhesség más és más.
2012. aug. 6. 15:13
3/4 anonim válasza:
Volt hogy fél hónapot görcsöltem késett is pár napot mégsem voltam terhes, mikor terhes lettem akkor a menst. időpontja előtt pár nappal kezdtem görcsölni. Szóval majd ha kimarad tesztelj.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is a várt mensi előtt másfél héttel kezdődtek a görcsök azt hittem előbb fog valamiért megjönni. Aztán meglepetésre nem jött meg. Persze ettől még nem biztos, hogy Te is terhes vagy, tesztelni csak akkor érdemes ha már késik. Sok sikert 18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!