Nem sikerült? Ma negatívat teszteltem második pisiből, viszont a hőm 37,4re ugrott. Eméletileg holnap kellene megjönnie, de ez a nega teszt kicsit kiábrándított.
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 15:13
1/11 anonim válasza:
mondjuk még lehet pozitív a teszt...
2/11 anonim válasza:
Varj meg par napot, es ha nem jon meg tesztelj ujra. Ha megott, akkor se keseredj el, hamarosan osszejon, kitartas.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát.... nemtudom, amit itt olvastam, szinte mindenkienk kimutatta mnesi előt 1-2 nappal a babót.
2010. szept. 7. 15:16
4/11 A kérdező kommentje:
Rendeben, csak már szeretnénk egy tesót.
2010. szept. 7. 15:17
5/11 anonim válasza:
Szia.
Ne keseredj el.Lehet később ágyazódott be.
Van azért olyan is itt aki a nem várt után 4-5-6 nappal tesztelt pozitivat és amig nem jön meg addig van remény!
Drukkolok nagyon!!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végülis addig van remény míg megnem jön.
2010. szept. 7. 15:19
7/11 anonim válasza:
Szerintem tesztelj 1 hét múlva első vizeletből, az a biztos! És igen, amíg nem jön meg, addig van remény! Ezt én is szoktam mondani magamnak, csak eddig még mindig megjött sajnos, de majd csak lesz ez másképp is, remélem mielőbb.
9/11 anonim válasza:
Nekem biztos, hogy középidőben fogant a babám, mert a férjem külföldön dolgozott, és pont akkor volt itthon, így tudom milyen időpontból lehetett a baba, és ennek ellenére a menszi elmaradásától számított 2. napon mutatta ki a teszt. Kitartást! Szorítok!
28h km
10/11 anonim válasza:
Nekem csak a harmadik napon lett pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!