Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek sikerült már a babóca,...

Akinek sikerült már a babóca, mikor érzett először tüneteket? Nekem jövőhét szerdán nem kéne megjönnie, néha-néha szurdogál a hasam alja, de ennyi! Izgulok, hogy sikerült ebben a hónapban vagy sem!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a nemvárt előtt 2-3 nappal éreztem, hogy feszülnek a melleim, azelőtt soha nem feszültek még mensi előtt. Más tünetem nem volt jó ideig. Most fél éves a babám.
2010. ápr. 22. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is csak annyit éreztem,hogy nagyon fájnak a melleim,de akkor még nem is gondoltam,hogy terhes vagyok.

17 hónapos ikerlányok anyukája

2010. ápr. 22. 12:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek.Remélem nekünk is sikerült .
2010. ápr. 22. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én teljesen úgy éreztem magam, mint menstruáció előtt, még vizes folyásom is volt, annyi, hogy elmaradt a barnázás és egyáltalán nem volt semmi, teltek a napok. Még a mensi érzés is megvolt, szaladgáltam a wc-re de semmi. A nem várt kimaradásától eltelt 4 nap és a teszt pozitív lett amit 1,5 év után alig akartam elhinni, még amikor az orvos is megerősítette a terhességet is olyan valószínűtlennek tűnt, hiszen nem érzetem semmi különöset. A 8. hét után kezdődött a hányinger.

27 hetes km

2010. ápr. 22. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem amikor megjön, mindig nagyon elkezd görcsölni a hasam abban a pillanatban amikor elkezdődik maga a menzesz is. Amikor terhes lettem, a nemvárt napjaiban (nem szokott totál pontos lenni) elkezdtem görcsölni szokás szerint, de fura volt hogy még egy óra múltán sem volt egy csepp vér sem (bocsi) sőt még 1-2 napi volt ez a görcsölés néha.

Plusz fura ízeket éreztem a számban, és néha megszédültem, ezek már gyanúsak voltak. Szóval kb a nemvárt napjaiban csináltam a tesztet (Corax) és abban a pillanatban hogy rácseppentettem, ott virított mindkét erős piros csík, a terhességi szinte előbb vált láthatóvá mint a kontroll.

Szurkolok hogy Te is mihamarabb átélhesd ezt az érzést :))

26 hetes kismama

Plus

2010. ápr. 22. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én holnapra nem várom, de nem hiszem hogy meg fog jönni, mert már van 2 tesztem, ami pozi!!!!:)))

Nekem nagy mellfájdalmam van, azon belül is a mellbimbóm nagyon nagy, meg nagyon fáj. Menzi előtt mindig vizes folyásom van, most krémes! Nagyon fáradékony vagyok, és ha hirtelen lehajolok, vagy nyújtózom, akkor megnyilal a petefészek körül. Olyan tompa, semmihez nem hasonlítható fájdalom.Ma már 3.-jára érzem ezt. Meg kezdek kirügyezni, (pattanásosodni) ami soha nem volt az arcomon, (kopp-kopp) de most örülök neki. Már van vagy 7 db. pattim:))))

Szóval van egy pár korai tünetem, amik teljesen másabbak, meg erősebbek az előző hónapokhoz képest bemesélt tünetekhez.:) Ja, meg a hőm már egy hete 37.0C, 3 napja, pedig felkúszott 37.1C-ra. Ilyen sem volt még sosem!!!:)))

2010. ápr. 22. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem szörnyen fájt a derekam, meg a hasam azt hittem vmi bajom van....erre kisbaba:)

20 hetesek vagyunk

2010. ápr. 22. 14:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!!!!Nagyon jó érzés,hogy ennyien írtatok.A mellfájdalom mikor kezdődött nálatok?
2010. ápr. 22. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tünetek a 6. héten kezdődtek, addig semmi. Ugyanúgy fájtak a cicik, mint előtte, ugyanúgy fájt és szúrkált a hasam. Egyetlen jelből tudtam, hogy trehes vagyok, a melleimen a mensi kimaradása előtt néhány nappal az erek kirajzolódtak szemmel jól láthatóvá válltak. Akkor már tudtam, hogy terhes vagyok.
2010. ápr. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!