A 12. heti UH-t milyen Uh ggal végzik? (Hüvelyi vagy sima hasi? )
Ha SZTK-ba mész akkor, hasi. Ha magánorvoshoz, akkor elképzelhető, hogy hüvelyi. Mikor 13 hetesen mentem magándokihoz, kérdezés nélkül hüvelyit csinált. SZTK-ba meg még 5 hetesen is hasit csináltak. Mikor 7 hetesen mentem vissza, akkor is hasit csináltak, hogy van-e szívhang. Kb. 5 perc néma csend után az orvos megszólalt, "jó, csinálunk egy hüvelyit". Ott mindent rendben talált.
Első terhességemnél is úgy volt, hogy a doki kb. 7-8 hetesen még az embriót se látta, de mivel előtte 2 héttel egy másik orvos megállapította a terhességet, csinált hüvelyit. Ha akkor mentem volna először orvoshoz, lehet azt mondja, nem is vagyok terhes, mikor hüvelyin szívhang is látszódott. Ennyit az SZTK-ról. Egyébként protokoll szerint 12. hétig hüvelyit kellene csinálni.
hasival,ha nem látja rendesen,akkor van hüvelyi..
Nekem egyébként magánorvos is csak 6 hetesen vizsgált hüvelyivel,mondta,hha szerencsénk van lát mindent,és látott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!