Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikrekkel mennyi esélye van a...

Ikrekkel mennyi esélye van a sima szülésnek? Mármint hüvelyi úton?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem volt előtte császárod és legalább az egyik baba be van fordulva akkor jó eséllyel.

Nekem a korábbi császár miatt tuti császár lesz.

2013. febr. 8. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2013. febr. 8. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A kórházban mikor bent voltam 2 szobatársam is ikereket várt, mind a ketten hüvelyi úton szültek.
2013. febr. 8. 16:02
 4/6 Golan Trevize ***** válasza:

Sok mindentől függ, de elsősorban attól, hogy hogyan helyezkednek el a magzatok a méhben.

Nagyon sok függ attól, hogy hányszor szültél már és hogyan.

Attól is, hogy mi a kórházi protokoll, és a szülést vezető orvostól is.

Szerintem konzultálj a kórházzal/orvossal, ők mindezek fényében konkrét választ tudnak adni.

2013. febr. 8. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem volt császárod előtte és az első baba be van fordulva, másik pedig nem haránt, akkor lehet. De van olyan kórház, ahol mindegy ha be is vannak fordulva mindketten, és már simán is szült valaki előtte, eleve császározzák az ikreseket.

Szóval ezt az adott kórházban kell megkérdezned...

Én simán szültem, mert előtt volt egy sima szülésem, és az első baba be volt fordulva, második faros volt.De ez is úgy volt, hogy oda volt készítve minden, nem ihattam, stb, hogy ha az első születése után a másodikkal gyorsan császárra kell vinni, rohanhassanak. Ugyanis mikor az első kibújik, akkor hely lesz, hogy a második aki akár be is volt fordulva, bármerre elfordulhat. Engem is agyon nyomkodott a doki az első baba kibújása után, hogy hol a másik, szerencsére simán kibújt farosan, 3 perccel a bátyja után öcsike is. :-)

2013. febr. 8. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

így van, ahogy írják előttem : valójában ez kórház és orvosfüggő!

Ahol én élek ott majd minden ikrekkel terhes kismama császárral szül!

Én még senkit nem halottam aki hüvelyi úton szült volna!

2013. febr. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!