Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fog valaki Szolnokon szülni...

Fog valaki Szolnokon szülni Júli augusztus környékén? Szerintetek mennyi az esélye a sima szülésnek?

Figyelt kérdés
Ikrekkel vagyok terhes, augusztus 15-re vagyok kiírva. Szerintem nem viszem el addig. Az egyik babám farfekvéses. Ha császároznak akkor Szolnokon hogy működik? Rendesek ott a csecsemősök? Első babás vagyok és annyira félek hogy mi lesz majd velem.
2010. máj. 8. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, addig még a babád is megfordulhat. (Egyik ismerősömnek 38 hetesen fordult be a babája!! ) A csecsemősök nagyon rendesek, kedvesek, mindent megmutatnak hogyan kell csinálni. A baba veled lesz éjjel-nappal, de betolhatod az örzőbe, ha látogató megy, vagy dolgod van. Császárnál azt hiszem elaltatnak, de erről faggasd ki a dokidat (ha van) ha pedig nincsen akkor az épp vizsgáló orvost. Boldog babavárást, könnyű szülést :) 22h
2010. máj. 9. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló!

Nem tudom te hol szültél, de biztos nem a Hetényiben, ha ilyen választ adtál. Én ott szültem császárral. Ha nem sürgősségi, nem altatnak, hanem érzéstelenítenek. s hogy a csecsemősök kedvesek??!! Borzalmas stílusuk van(1-2 kivétellel) és semmiben sem segítenek, csak kioktatnak! Nekem is első babám volt, és úgy jöttem haza, hogy a védőnő mutatott meg mindent: pelenkázás, köldökápolás, fejés stb. Ja és a mellem úgy be volt gyulladva, hogy a védőnő csodálkozott hogy nem lett tejlázam, de a kórházban szatak rá! Ne haragudj kedves kérdező. nem akartalak elkeseríteni, de szerintem jobb ha felkészülsz ezekre, akkor legalább nem ér váratlanul, mert sajnos ez begy benn.

2010. máj. 10. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves második válaszoló! Tévedsz, a hetényiben szültem 1 évvel ezelőtt, azért írtam a csecsemősökről. Mindegyik normális volt (1-2 kivétellel) segítettek és elmagyaráztak mindent. Természetes úton szültem 16 óra vajúdással fogadott orvos és zsülésznő nélkül, ezért írtam a kérdezőnek, hogy érdeklődjön a császár felől. (első voltam)
2010. máj. 10. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
*sz
2010. máj. 10. 20:54
 5/6 Monika841016 válasza:
Én is ikerbabákkal voltam terhes 3003 szeptemberében szültem engem meg császároztak és kb volt akkor bent vagy 5 anyuka ők is ikresek és mind császárral szült kivétel volt egy anyuka szegény akinek az egyik baba haránt fekvésű volt mégis megszülesztették simán. inkább nem mondom hogy szegény mejik nemzetiségű csoporthoz tartozott de szerintem ki találod:(a csecsemősök töbnyire hát már nem azért de bunkók voltak és ha nincs fogadott orvosod le sem szarnak a lányaimat a kora szülöttre tették mert az egyik nem érte el a 2kg50-et és úgy hoztam őket haza hogy eleven hús volt a fenekük mert tisztába nem rakták őket 2 hétig kezeltem itthon a feneküket és ha szóltam még ők voltak felháborodva.És akkor még elvárnák hogy az ember jó pofát vágjon a császár után 3 napig majd 40 fokos lázam volt tejlázam le sem mehettem szoptatni ....lehetne mesélni, jó nem mondom ki lehet bírni de szerencse kérdése hogy milyen a hangulatuk úgy bánnak az emberrel.A szülésnél is szerencsém volt hogy a jobbik dokik voltak ügyeletbe.a jobb orvosok mára elmentek.
2012. ápr. 29. 11:58
 6/6 Monika841016 válasza:
bocs elirtam 2003-ban-D
2012. ápr. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!