Mennyivel megbízhatóbb a hüvelyi ultrahang, mint a sima hasi?! A többi lent.
Figyelt kérdés
Több mint 2 hete késik a mensim, voltam tegnap orvosnál, sajnos azt mondta nem lát semmit, a tesztem is negatív, tüneteim nem nagyon vannak, haspuffadás, mensi görcsök.
Soha nem késettmég ennyit, maximum 2-3 napot.
Hozzá tenném, hogy SZTK-s orvos, nem nagyon foglalkoztatta a dolog, hasi UH-val vizsgált.
Mit gondoltok, elmenjek egy másik orvoshoz, aki hüvelyi UH-val vizsgál meg?! Reménykedjek, vagy inkább ne?!
Válaszokat előre is köszönöm!
2012. szept. 23. 13:18
1/8 anonim válasza:
Nekem már 6 hetesen tehát 2 hetes késéssel hasi UH-n teljesen kivehető volt a terhesség,vagyis a petezsák.És hozzá teszem hogy nem egy ultra modern géppel csinálta az orvos a vizsgálatot.
Szerintem nincs baba,viszont az orvos arra nem mondott semmit mitől késhet vagy mit is látott?
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg remenykedhetsz mert a korai terhesseget nem igazan mutatja ki az ultrahang nalunk is ez volt mondjuk annyi kulonbseggel,hogy a tesztek is pozitivak voltak .. csinaltak uh-t de csak simat es nem lattak semmi majd mondtak ok akkor csinalnak huvelyi uh-t es beleegyezek-e abba es alap,hogy igen es ott volt egy kics pottom pontocska akinek a szive dobogott:) Varj meg egy par napot es csinalj meg egy tesztet aztan ha az is negavtiv menj el megint orvoshoz ,hogy mostmar nezzen meg rendesen mert meg mindig nem jott meg nem am valami nincs rendben.
3/8 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta, hogy hormonzavar, de Én ezt nem akarom elhinni, f.gátlót gyógyszert 3 éve nem szedek, nem hinném, hogy az lenne a gond. Köszönöm a válaszokat, elmegyek egy másik orvoshoz is, és meglátjuk. Nagyon szeretnénk már babát..
2012. szept. 23. 13:30
4/8 anonim válasza:
A hüvelyivel jobban lehet látni a korai terhességet, de azért hasival is kellett volna látni valamit. Továbbá a tesztjeid is negatívak, úgyhogy valószínűleg nem vagy terhes, más miatt késik.
5/8 anonim válasza:
Abban se legyél biztos, hogy a fogamzásgátló után 3 évvel nem lehet hormonproblémád... Nekem rá 5 évvel is volt, lombik lett a vége. Mindenképp érdemes kivizsgáltatnod magad. Hüvelyi UH-gal jobban lehet látni fiatal terhességet, de a hasival is látnia kellett volna, legfeljebb nem olyan pontosan.
6/8 anonim válasza:
hormonprobléma nem csak a fog.gátló miatt lehet... az a sok nő,aki nem tud teherbe esni, legnagyobb részük hormonproblémákkal küzd és elég sokan életükben nem találkoztak fog.gátlóval. nem gondolom,hogy az orvos,akinél voltál azért járt 5 évig egyetemre meg utána ki tudja hány évig volt rezidens meg egyebek,mert nem tudja megmondani,hogy mi a problémád. ha nem bízol benne, keress fel még egy orvost.
7/8 anonim válasza:
ha a teszt negatív,és egy orvos is azt mondta h nem vagy terhes,miért nem fogod fel,hogy nem vagy terhes?ha így folytatod,akár álterhes is lehetsz,amiből nehéz kigyógyulni,és lehet simán hormonzavar
8/8 A kérdező kommentje:
7es: látom orvosira jártál, mert nagyon okos vagy!! Álterhességről szó nincs, tisztában vagyok a helyzettel, reménykedni még lehetett! Egyébként normálisan tettem fel a kérdést, legközelebb mellőzd a válaszadást, jobban áll a hallgatás...
2012. szept. 24. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!