Vállalnád az amniócentézist, ha kiderül, hogy 5 mm-es ciszta van a pocaklakó baba fejében? Többi lent.
36 éves vagyok, 12 hetes uh-m hiányos volt (rossz gép miatt), kombinált tesztről lemaradtam, tripla tesztet csináltak, amin közepes kockázatot állapítottak meg down-ra. Unokatestvér volt korábban huszonévesen downos babával terhes, megszakították 6 hósan a terhességet.
Genetikus abszolút rám hagyta a döntést, 50-50%-ban pártolta és ellenezte.
Ismerve az amnió kockázatát is, Neked mi a véleményed?
Bevállalnál egy esetleg "felesleges", de kockázatos vizsgálatot, amiből 100%-ra kiderül, hogy egészséges a baba, vagy nem kockáztatsz a szúrással, mert az orvos egyik véleménye, hogy a ciszta az esetek többségében felszívódik, nem okoz bajt.
Köszönöm szépen! Mennyi idő után telefonáltál?
Amúgy már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy megcsináltattam. Szerintem a vizsgálattól való félelem is nagyban rádobott az idegességemre. Most, hogy túl vagyok rajta és pihenek, semmi tünetem, rossz érzésem nincs. Egy lépéssel előrébb vagyunk, legalább ennyi! Remélem, hamar felszívódik a ciszta és 3 hét múlva tökéletes eredményt kapunk!! Ami meg ráadás, hogy 100%-ra megírjak a kis rejtőzködő pocaklakó nemét is :) Mert bár az orvos csak tippelni mert, és lányt mondott, én végig fiút éreztem és a "tüneteim, előzmények, babonák" stbstb, mind fiúra mutatnak. Ez a része érdekes lesz! Persze a közhely most válik valósággá!! Mindegy, csak egészséges legyen! :)
Boldog babavárást Kedves Utolsó!
Köszönöm az érdeklődésedet!!
Megkaptam az eredményt, szerencsére, negatív így ezen a téren minden rendben! Az is kiderült most már biztosra, hogy kislányom lesz. A cisztát ma ellenőrzik UH-n.
Igaz igaz a kislányok szivosabbak mint a kispasik..))
Na mi volt uh-n?
Ciszta eltünt ugye?
Nagyon drukkoltam gondoltam nincs baj az amnioval!:-)9
A cisztát nem látták, kérdésemre, hogy akkor felszívódott, igen volt a válasz és minden rendben-t mondtak :)
Remélem, tényleg így van!
Köszönöm az aggódást, szurkolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!