Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Vállalnád az amniócentézist,...

Vállalnád az amniócentézist, ha kiderül, hogy 5 mm-es ciszta van a pocaklakó baba fejében? Többi lent.

Figyelt kérdés

36 éves vagyok, 12 hetes uh-m hiányos volt (rossz gép miatt), kombinált tesztről lemaradtam, tripla tesztet csináltak, amin közepes kockázatot állapítottak meg down-ra. Unokatestvér volt korábban huszonévesen downos babával terhes, megszakították 6 hósan a terhességet.

Genetikus abszolút rám hagyta a döntést, 50-50%-ban pártolta és ellenezte.

Ismerve az amnió kockázatát is, Neked mi a véleményed?

Bevállalnál egy esetleg "felesleges", de kockázatos vizsgálatot, amiből 100%-ra kiderül, hogy egészséges a baba, vagy nem kockáztatsz a szúrással, mert az orvos egyik véleménye, hogy a ciszta az esetek többségében felszívódik, nem okoz bajt.

2013. jan. 18. 10:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy túl vagytok rajt, pihenj sokat.
2013. jan. 23. 14:46
 32/40 anonim válasza:
Az a kismama vagyok, aki szintén nemrég volt amnion. Tegnap felhívtam a kórházat az eredmény miatt, mert már nem bírtam tovább, de azt mondták, h nem adhatnak telefonon felvilágosítást, viszont hozzátette a hölgy akivel beszéltem, h mostmár aludjak nyugodtan :). Gondoltam megírom, hátha ez erőt ad a várakozáshoz. Biztos neked sem lesz semmi gond, pihenj sokat!
2013. jan. 24. 12:32
 33/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Mennyi idő után telefonáltál?

Amúgy már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy megcsináltattam. Szerintem a vizsgálattól való félelem is nagyban rádobott az idegességemre. Most, hogy túl vagyok rajta és pihenek, semmi tünetem, rossz érzésem nincs. Egy lépéssel előrébb vagyunk, legalább ennyi! Remélem, hamar felszívódik a ciszta és 3 hét múlva tökéletes eredményt kapunk!! Ami meg ráadás, hogy 100%-ra megírjak a kis rejtőzködő pocaklakó nemét is :) Mert bár az orvos csak tippelni mert, és lányt mondott, én végig fiút éreztem és a "tüneteim, előzmények, babonák" stbstb, mind fiúra mutatnak. Ez a része érdekes lesz! Persze a közhely most válik valósággá!! Mindegy, csak egészséges legyen! :)

Boldog babavárást Kedves Utolsó!

2013. jan. 24. 14:53
 34/40 anonim ***** válasza:
Örülök hogy túl vagy rajta és jól vagytok tudom milyen 3 éve voltam egészséges kislányom van és most megyek 30-án megint bár tudom hogy minden ok de legalább megerősítik ,nekem azt mondta az akkori dokim hogy a kislányok jobban bírjak a strapát most én is kíváncsi vagyok most mi lakozik idebent:-)további boldog babavárást.
2013. jan. 24. 20:37
 35/40 anonim válasza:
2 hét után telefonáltam, vagyis 16 nap után. De valahol azt olvastam, hogy ha gond van már 10 nap múlva hívnak, hogy legyen idő cselekedni. De biztos nem lesz semmi gond. Amúgy én is kíváncsi vagyok már nagyon a nemére, mert egyszer azt mondták, hogy lány, utána meg azt, hogy fiú. Azért annyi előnye van, hogy legalább így 100%-ra meg tudják ezt is állapítani.
2013. jan. 25. 15:08
 36/40 anonim ***** válasza:
Szia!Megvan már az eredmény?Rendben van minden?
2013. febr. 27. 10:29
 37/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődésedet!!

Megkaptam az eredményt, szerencsére, negatív így ezen a téren minden rendben! Az is kiderült most már biztosra, hogy kislányom lesz. A cisztát ma ellenőrzik UH-n.

2013. febr. 28. 06:04
 38/40 anonim ***** válasza:
a kislányok jól bírják a strapát biztos minden rendben lesz az uh-án .:-)
2013. márc. 1. 10:13
 39/40 anonim ***** válasza:

Igaz igaz a kislányok szivosabbak mint a kispasik..))

Na mi volt uh-n?

Ciszta eltünt ugye?

Nagyon drukkoltam gondoltam nincs baj az amnioval!:-)9

2013. márc. 1. 13:28
 40/40 A kérdező kommentje:

A cisztát nem látták, kérdésemre, hogy akkor felszívódott, igen volt a válasz és minden rendben-t mondtak :)

Remélem, tényleg így van!

Köszönöm az aggódást, szurkolást!

2013. márc. 3. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!