Ez most már pocaklakó jelenlétére utal? Mégsem ciszta?
Okt. első heteiben /kb.2 hétig/ nagyon sűrün fájt a hasam, ami miatt arra gondoltam, hogy esteleg pocaklakóm, vagy rosszabbik esetben cisztám van.
Okt.17-én csináltam egy tesztet, amin csak 1 csík volt. A menstruációmat okt.23-ra vártam, ami elmaradt! Előtte és a hétvégén is néha úgy éreztem mintha meg akarna jönni, és a mellbimbóim is érzékenyek lettek, mint menzesz elött szoktak.
Viszont a terhességi tesztemen ma reggel (Okt.27. ) megjelent egy második elég halvány, de azért jól látható csík!
Ez most már pocaklakó jelenlétére utal? Mégsem ciszta?
Dokinál még nem voltam. Mikor menjek el?
pénteken a barátnőm szülinapi buliján (nem tudva, hogy pocaklakóm is lehet) ne egy tequilát megittam és jó pár szál cigit is elszívtam! Nem akarok semmi képpen sem ártani a babának!!
baj lesz belőle? nem lesz egészséges? Aggódom!
Ne aggódj amiatt a pár szál cigi miatt, meg a pia miatt! Abból nem lesz semmi baj!!
Most már baba van, vigyázz magadra!!!
Szerintem kb két hét múlva irány a doki, akkor már lesz szívhang is!
Gratula!!!!!!!
A legtöbb nő, mivel még nem tudja, hogy terhes, követ el ilyen "bűnöket". Például én is így voltam vele. Ráadásul az én picikém úgy tapadt meg, hogy napi szintem emelgettem 30-40kilókat és 13 órákat dolgoztam. Ez ugye nem igazán bababarát.
A lényeg, hogy mostantól tényleg vigyázz magatokra!
39 hetes
Ez pocaklakó, gratulálok. :)
Cisztánál nem kezd el HCG termelődni a szervezetedben. 1-2 nap múlva már szép erős lesz a másik csík is. :) gratulálok!
Először én is halvánnyal kezdtem, 5 nap múlva pedig rettentő erős lett a másik is. :)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Vigyáni fogok magunkra!
Jó egészséget Nektek és a pocaklakóknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!