Ciszta a baba agyában,20 hetes genetikán?
Ma voltam a kötelező 20hetes genetikán, és a babám agyában találtak jobb és baloldalt cisztákat.
Valakinek hasonló?
Barátnőm kislányának volt. Felszívódtak!
Teljesen egészséges, ma 3 éves már.
És mikor szívódtak fel neki? ÉS miért keletkeznek oda?
Genetikushoz kell mennem, de tiszta para vagyok..
Ezt már pontosan nem tudom, de még szülés előtt felszívódtak.
Ő 35-ön felül szült, neki azt mondták, hogy ez viszonylag gyakori, és hogy ne aggódjon.
Ja, az életkort csak azért írtam, hogy őt alapból küldték a genetikára a kora miatt.
Azért szívből remélem, hogy Nálatok is minden rendben alakul majd!
Én a terhességem utolsó két hónapját a szülészeten töltöttem, így nagyon sok esettel találkoztam. Nyugodtan állíthatom neked, hogy nagyon-nagyon sok ilyen eset előfordul és én mindig azt hallottam, hogy még magzati korban felszívódnak, rendeződnek ezek a ciszták.
Ne nyugtalankodj, az rossz a babádnak is! Nem lesz az égvilágon semmi baj!
Köszönöm szépen a pozitív válaszaitokat, és a bíztatást!!
Örülök, hogy vannak még kedves, és segítőkész emberek.
4dn mondtak a fiamnak. parazva mentem a dokihoz, azt mondta egy honapot ad es felszivodik.
ket het mulva mar nem volt meg.
azt mondta a doki, hogy tul lelkes 4ds noverkek, amit mondanak, es nem orvosok, akkor azert van ket fulem, hogy egyiken be, a masikon ki.
szoval semmi gond nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!