Beengedik az apukát?
Ahova én jártam ott beengedték. Érdemes bemenni.
Gratulálok.
Magán doki természetesen igen!
Sztk-s meg helytől függ! Nálunk pl. a bunkóbb doki a barátnőm férjét nem engedte be!
Én Sztk-ban voltam 6 hetesen,és a doki beengedte a férjemet,pedig hüvelyi Uh-ot csinált,de miért ne láthatná,hiszen ő volt ott a baba gyártásánál.Szóval hüvelyi Uh-nál a férj nem más nő p.nciját nézi,hanem a párjáét.Bocsi a kifejezésért :)
Ja és volt értelme bejönnie velem a férjemnek,mert szívhangja is volt már a picinknek.
Szia!
Nálunk sem engednek be senkit, csak a kismamát. Volt ebből gond, hogy bement egy nem fehér bőrű család, és az apuka neki állt cirkuszolni, majd nem meg agyabugyálta a dokit, azóta nem mehet be a kismamával senki!
A férjem simán bejött velem, meg se kérdeztük, hogy jöhet-e, egyértelműnek vettük. Hiszen az ő gyereke is :) Igen, hüvely UH volt, de mivel ott volt ő is, amikor összehoztuk a babát, így nem érte túl nagy meglepetés :)
Nem magándoki volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!