Most lesz a 12. hetes ultrahang (a kórházban elszámolták az időpontot és pont 13 hetes lesz a baba amikor csinálják), hüvelyi uh lesz, ott fogják látni esetleg a baba nemét? Apukát ugye nem engedik be az uh-ra?
Ha szerencséd van, és úgy fordul a baba, akkor a doki tud tippelni, hogy talán mi lesz a baba, de nem mondják azt, hogy gatulálok, kislánya lesz!
Nekem mindkét 12. heti UH-n megmondták, hogy csajnak látszik és be is jött minkettőnél.
Apuka bent volt velem, de nekem hasi UH volt mindkettő.
Egy hüvelyinél nem jött volna be, és én sem szerettem volna.
Szia.
Nekem is 13 hetesen volt a genetikai uh. Kértem, hogy mondják meg, de még csak meg sem nézték, merthogy ilyenkor még mindkét nem ugyanúgy néz ki. Holnap megyek megint uh-ra, hát kíváncsi leszek meg-e mondják:)
14hkm.
Dehogy nem beengedik,ha be akar menni és ez független attól hogy fogadott dokid van,vagy sem.
Hát ez még nagyon korai volna a baba nemét megállapítani,bár előfordulhat.Ám még ha mondanának is valamit ezzel kapcsolatban,az még nagyon sokat változhat; úgy értem ilyenkor még kezdetlegesek a nemi szervek és nagyon kicsi a valószínűsége,hogy 100%-ra meg tudják mondani a baba nemét.Sok esetben pont ezért nem is bocsátkozik a doki találgatásokba.
Egy jó doki, jó géppel, és ha a bébike is úgy akarja!
Nekem megmondta, 11 hét 3 naposan, hogy kisfiú ( ami már 100%-os), először nem akarta megmondani, mert, hogy nekik ilyenkor még nem szabad mondani stb...de én addig próbálkoztam, míg végül kimondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!