Bent volt velem. Míg vizsgált a doki, azt nem nézhette, el volt takarva egy függönnyel. Mikor már a babát nézte, akkor odahívta a doki. Nem volt kellemetlen egyik részről sem.
2012. máj. 29. 10:44
12/19 anonim válasza:
Az enyém eddig bejött mindegyikre,nem volt zavarban senki.:)
2012. máj. 29. 11:49
13/19 anonim válasza:
Szia, hétfőn megyek én is uh-ra és még csak 6 hetes leszek úgyhogy tuti hüvelyi lesz és mondta is a doki, hogy a papát is hozhatom!
2012. máj. 29. 20:32
14/19 Bence_ válasza:
2 gyerek az összes ultrahangon is bent voltam.
Én speciel a monitort néztem, nem igazán érdekelt maga a gép.
De miért érdekes,hogy hüvelyi? Párját általában már mindenki látta meztelenül. Dokinak meg mi 98763948938634646 páciensei voltunk őt pláne nem érdekli se a punci se az apuka.
2012. aug. 4. 23:33
15/19 anonim válasza:
persze h bent volt,egyik félnek sem volt kínos és senkit nem érdekelt h honnan kerül a baba képe a monitorra,a baba a lényeg!:)
2012. aug. 4. 23:41
16/19 anonim válasza:
Mi most megyünk az első ultrahangra az sztk-ba nem jöhetett volna be ezért azt mondta hogy magándoki mert ő mindent látni akar tudni szeretné hogy rendben van és látni a fejlödést.
Mondtam neki hogy ilyenkor olyan pici a baba hogy hüvelyi ultrahangot csinálnak erre a válasza azt volt majd a monitort nézzem.
2012. aug. 5. 10:42
17/19 anonim válasza:
nálam a doki hívta be. pedig sztk.. :) teljesen mindegy, hogy milyen vizsgálat szerintem :)
2012. aug. 5. 11:17
18/19 anonim válasza:
velem benn van a párom minden UH-n, amúgy is látott már, nem hiszem hogy nagyon az érdekelte volna hogy hogyan nézek ki hanem hogy mit mutat a doki neki :) szerintem ez egy olyan dolog amit jó ha a leendő apa is láthat.
2012. aug. 5. 11:32
19/19 anonim válasza:
Mindegyiken bent voltam, amikor ott tudtam lenni. Másodiknal pedig még az első gyerekünk is bent volt. Tök mindegy, hogy hüvelyi vagy hasi UH. De olyan is volt, amikor vizsgálat is volt, rákszűrés minta vétel.
Szóval nekem bent volt a párom, mert nélküle nem is csinálták volna! Nekem ugyanis nincs hüvelyem... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!