Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tudtok ajánlani egy magán...

Tudtok ajánlani egy magán UH-t, ahol megnézik a babát, hogy minden rendben van e? (7 hetes kismama)

Figyelt kérdés

Budapest környékén, vagy Szigetszentmiklós környékén.

Volt ma egy nagyon minimális sárgás-barnás folyásom, a dokim ma nincsen, és hiába mentem el SZTK-ba, nem foglalkoztak velem.

Tud valaki jó ultrahangost? :) Köszönöm!

Szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van!

És még annyit ideírnátok, hogy mennyi a vizsgálat? :)

2012. máj. 17. 13:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hívd fel a mentőket, és kérdezd meg, hogy melyik az illetékes nőgyógyászati ügyelet. Én a helyedben oda mennék. Azonnal meg fognak vizsgálni.
2012. máj. 17. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Helló!

Az I.számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán (8. kerület, Klinikák metró megálló) mindenkit fogadnak az ambuláns rendelesen. Én is ott voltam hasonló esettel, pedig semmi közöm hozzájuk.

2012. máj. 18. 04:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Végre szereztem mára egy helyet!!!!

Igaz, nagyon messze, a III. kerületi Csillagvár bevásárlóközpontnál, hát tőlünk az olyan 30 km :D Nem baj, megéri, muszáj megnyugodnom, hogy jól van a babám! :))

Szorítsatok kérlek, 6-ra megyek!!!! :)

2012. máj. 18. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyonnagyon szurkolok és utána jelentkezz!!!!!!!!!
2012. máj. 18. 14:13
 15/16 A kérdező kommentje:
5+6 hetesen voltam utoljára,akkor volt 3mm. Ma vagyok 7+1 és mar 1,03 cm :))) hallottam a szivecskejet ahogy dobog :)) olyan boldog vagyok!!!!!!!!! Köszönöm,hogy szoritottatok!!! Hasi UH-t csináltak,de úgy is látszott :))))
2012. máj. 18. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:

:)))

De jó, örülök, hogy minden rendben és gondolom megnyugtató volt, hogy láttad a picikédet!!!!

További boldog babavárást!! :)

2012. máj. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!